CELEBRITIES

H Selena Gomez μιλά ανοιχτά για τη νέα κόντρα με τη Hailey Bieber


JTeam

26 Μαρτίου 2023

H Selena Gomez μιλά ανοιχτά για τη νέα κόντρα με τη Hailey Bieber
Instagram/ @tyllerhamptom
Η Selena Gomez βάζει τα πράγματα στη θέση τους

To drama που έχει δημιουργεί στα social media ανάμεσα στους fans της Gomez και της Bieber δεν έχει σταματημό και τώρα η Selena αποφάσισε να πάρει ανοιχτά θέση. Δεν πέρασαν πολλοί μήνες που οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί, θέλοντας να βάλουν ένα τέλος στην υποτιθέμενη κόντρα τους, όμως τα πράγματα δεν είχαν καθόλου καλή εξέλιξη.

Μετά από μια ανάρτηση της Kylie Jenner η οποία είναι κολλητή φίλη της Hailey ήρθαν τα «πάνω- κάτω». Πιο συγκεκριμένα, οι θαυμαστές της Selena υποστήριξαν ότι η Jenner και η Bieber την κορόιδεψαν για τα φρύδια της, κάτι που αρνήθηκαν αμέσως.

Jenny.Gr

Όμως, οι χρήστες των social συσπειρώθηκαν εναντίον της Bieber που μάλιστα την κατηγορούσαν ότι χλευάζει την Selena ενώ είναι εθισμένη στο να την αντιγράφει. Μάλιστα, μετά από όλο αυτό πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν unfollow την Bieber στα social media και αναμεσά τους και πολλοί διάσημοι, όπως η JLο και η Miley Cyrus.

@elena__here Replying to @miazzzz111 #haileybieber #selenagomez #haileycopyselena #copy #fypシ ♬ original sound - Elena✨️
Jenny.Gr

H Gomez όμως αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Με ένα story στο Instagram, απευθύνθηκε στους θαυμαστές της, λέγοντας: «H Hailey Bieber επικοινώνησε μαζί μου και με ενημέρωσε πως λαμβάνει απειλές για τη ζωή της και τόση αρνητικότητα μίσους. Αυτό δεν είναι αυτό που υποστηρίζω. Κανείς δεν πρέπει να βιώνει μίσος ή bullying. Πάντα υποστήριζα την ευγένεια και πραγματικά θα ήθελα όλα αυτά να σταματήσουν».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.