CELEBRITIES

H Angelina Jolie σε δείπνο με τον δισεκατομμυριούχο David Mayer


JTeam

27 Μαρτίου 2023

H Angelina Jolie σε δείπνο με τον δισεκατομμυριούχο David Mayer
Splash News
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το γεύμα του ζευγαριού ήταν επαγγελματικό ή ρομαντικό

Στο Malibu της Καλιφόρνια εντοπίστηκε η Angelina Jolie, η οποία δεν βρέθηκε μόνη της αλλά συνοδευόταν από τον David Mayer de Rothschild. Πρόκειται για έναν ακτιβιστή ο οποίος ανήκει σε μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες παγκοσμίως. Οι δυο τους απόλαυσαν μαζί δείπνο την περασμένη Πέμπτη, το οποίο κράτησε περίπου 3 ώρες, ενώ βγαίνοντας από το εστιατόριο φάνηκαν χαμογελαστοί και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.


Στις λήψεις όπως φαίνεται, η Jolie είχε επιλέξει για το γεύμα ένα μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες στα πλαϊνά, το οποίο συνδύασε με μαύρα γυαλιά ηλίου και επίσης μαύρες γόβες. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το γεύμα του ζευγαριού ήταν επαγγελματικό, ωστόσο πηγές μιλούν ήδη για καλή χημεία ανάμεσα στους δυο.

Από το 2016 που η Jolie χώρισε με τον Pitt, ο φωτογραφικός φακός την έχει εντοπίσει κατά καιρούς με αρκετούς συνοδούς, ωστόσο η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι σχετικό με την προσωπική της ζωή.

Τέλος να σημειωθεί πως τον Ιανουάριο η διάσημη ηθοποιός, είχε απαθανατιστεί και με τον ηθοποιό Paul Mescal σε coffee date, έχοντας και τα παιδιά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.