UPDATE

H Shiloh Jolie-Pitt ξύρισε το κεφάλι της και απολαμβάνει το νέο της look στους δρόμους του LA


JTeam

14 Μαρτίου 2023

H Shiloh Jolie-Pitt ξύρισε το κεφάλι της και απολαμβάνει το νέο της look στους δρόμους του LA
Splash News
Στο παρελθόν έχει ανοιχτεί για την gender fluid φύση της, και πλέον αποτυπώνεται και στα looks της

H Shiloh Jolie-Pitt είναι η 16χρονη κόρη της Angelina Jolie & του Brad Pitt, η οποία παρά το χαμηλό προφίλ που έχει επιλέξει να κρατήσει μέχρι στιγμής, αφήνει ήδη έντονα το αποτύπωμά της.

Αν και μόλις 16 ετών, αυτή τη φορά προκάλεσε άισθηση με το ξυρισμένο της κεφάλι, το οποίο υποστηρίζει πολύ καλά και φαίνεται να της αρέσει. Στο παρελθόν και σε μικρότερη ηλικία, η ίδια είχε εξηγήσει στους διάσημους γονείς της, πως ήθελε να ντύνεται ως αγόρι, ενώ μερικές φορές ένιωθε περισσότερο αγόρι παρά γυναίκα.

Jenny.Gr
SL, Terma / BACKGRID


Η gender fluid φύση της, πλέον αποτυπώνεται και στην εμφάνισή της, πόσο μάλλον μετά την απόφαση να ξυρίσει το κεφάλι της, κάτι το οποίο δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει. Οι γονείς της, την είχαν παροτρύνει να ντύνεται και να εκφράζεται όπως πραγματικά νιώθει, και εκείνη φαίνεται να ανακαλύπτει σταδιακά τι της αρέσει και τι όχι, δοκιμάζοντας διαφορετικά looks τόσο στα μαλλιά της, όσο και στο στιλ της. Αυτό δεν κάνουν άλλωστε όλοι οι έφηβοι;


Όσο για τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, συνήθως επιλέγει ανδρόγυνα κοστούμια, ενώ στο παρελθόν την έχουμε δει και με floral φορέματα σε πιο girly στιλ.

Jenny.Gr
Splash News