Η Angelina Jolie κάνει έκκληση για βοήθεια σε Τουρκία και Συρία με νέα της ανάρτηση


JTeam

13 Φεβρουαρίου 2023

Η Angelina Jolie κάνει έκκληση για βοήθεια σε Τουρκία και Συρία με νέα της ανάρτηση
Splash News
Ένα συγκινητικό βίντεο με σημαντικό μήνυμα από τη διάσημη ηθοποιό

Έκκληση για διεθνή κινητοποίηση και βοήθεια προς την Τουρκία και τη Συρία μετά τους φονικούς σεισμούς που έχουν αφήσει πίσω τους μέχρι ώρας πάνω από 33.000 οι νεκρούς, έκανε η Angelina Jolie.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η Jolie μοιράστηκε ένα βίντεο με έναν υπάλληλο να εκτελεί δραστηριότητες έρευνας και διάσωσης στη Συρία, λέγοντας «χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας».

Η ανάρτηση περιελάμβανε επίσης τη φωτογραφία του πατέρα που κρατά το χέρι της κόρης του, η οποία πέθανε κάτω από τα ερείπια στο Καχραμανμαράς- μια εικόνα από το Χατάι που τραβήχτηκε με drone και ένα απόσπασμα από τις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης στη Συρία.

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία μοιράστηκε επίσης τον σύνδεσμο της φιλανθρωπικής εκστρατείας με τους ακόλουθούς της, είπε: «Η καρδιά μου είναι με τους λαούς της Συρίας και της Τουρκίας. Είναι δύσκολο να κατανοήσω τον αφάνταστο πόνο που υπέστησαν πολλές οικογένειες. Ελπίζω ότι άλλοι θα σκεφτούν να κάνουν δωρεές ώστε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για να σώσουν ζωές».