CELEBRITIES

H Emily Ratajkowski θέλει δεύτερο παιδί, όμως δεν εμπιστεύεται τους άνδρες (οπότε θα το κάνει μόνη της)


JTeam

29 Μαρτίου 2023

H Emily Ratajkowski θέλει δεύτερο παιδί, όμως δεν εμπιστεύεται τους άνδρες (οπότε θα το κάνει μόνη της)
Splash News
Το γνωστό μοντέλο μίλησε και πάλι ανοιχτά για θέματα κατάψυξης ωαρίων, οικογένειας, αλλά και σχέσης με τους άντρες

Το όνομα της Emily Ratajkowski βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, αφού τα φιλιά της με τον Harry Styles στο Τόκιο, έφτασαν στην οθόνη του κάθε χρήστη. Το γνωστό μοντέλο έχει βάλει προτεραιότητα τον εαυτό της, τον γιο της, αλλά και τα θέλω της, και δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά γι' αυτά, αλλά και να παρακινήσει κάθε γυναίκα, προκειμένου να ζήσει τη ζωή που πραγματικά θέλει, μακριά από περιορισμούς και καταπίεση.

Και αυτή τη φορά, σε ένα Q&A που πραγματοποίησε ρωτήθηκε για την οικογένεια, την κατάψυξη ωαρίων, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, αλλά και τις ερωτικές σχέσεις. Οι απαντήσεις της, ήταν ειλικρινείς και αφοπλιστικές, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα, χωρίς όμως να δεσμευτεί.

Jenny.Gr
@emrata

Όταν έφτασε η ερώτηση σχετικά με το «αν θα είναι ωραίο να μεγαλώνει ένα μωρό χωρίς πατέρα», η Emrata απάντησε χαρακτηριστικά:

«Το σκέφτηκα πολύ αυτό. Πολλές φίλες μου έχουν καταψύξει τα ωάριά τους μόνο και μόνο για να κερδίσουν λίγο περισσότερο χρόνο, να κάνουν την καριέρα που θέλουν, να γνωρίσουν τον πιθανό σύντροφο που θέλουν, αλλά επίσης ξέρω ότι πολλές γυναίκες έκαναν εξωσωματική γονιμοποίηση επειδή δεν μπορούσαν να μείνουν έγκυες με φυσικό τρόπο. Είμαι 31 ετών και ήταν πραγματικά τρελό, στην τελευταία μου επίσκεψη σε γυναικολόγο, μου είπε: ''Λοιπόν, σε περίπου 2 με 3 χρόνια θα μιλάμε για τα ωάριά σας, ξέρετε, να καταψυχθούν''. Και αυτό με σόκαρε πραγματικά. Όχι ότι δεν το θεωρώ λογικό, απλά έλεγα: ''Γαμώτο, πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι και αυτό''».

Emily Ratajkowski: «Σίγουρα θα ήθελα να κάνω περισσότερα παιδιά»

«Νομίζω ότι σίγουρα θα ήθελα να κάνω περισσότερα παιδιά, μου αρέσει πολύ να είμαι μαμά», συνέχισε η Ratajkowski. «Δεν είμαι σίγουρη ότι θα βρω κάποιον με τον οποίο θα ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί. Μια φίλη μου -μια πολύ διάσημη φίλη μου με πολλές αδελφές-, όταν της είπα ότι παίρνω διαζύγιο, μου είπε: ''Μην ανησυχείς, οι άνδρες δεν πτοούνται επειδή έχεις παιδί''».

Jenny.Gr
@emrata

«Και μαντέψτε: Έχει δίκιο. Θα πω ότι υπάρχουν άνδρες που σέβονται περισσότερο την οικογένειά μου, δηλαδή εμένα και τον γιο μου, και την αναγνωρίζουν περισσότερο από άλλους. Και αυτό κάνει τεράστια διαφορά για μένα. Αν εκτιμάς τη ζωή μου ως μητέρα και τον χρόνο μου με τον γιο μου και πως είναι το νούμερο ένα για μένα, κερδίζεις πολλούς πόντους. Αλλά, γενικά, δεν λένε κιόλας οι άνδρες: ''Θέλω να γίνω πατριός''. Αυτό είναι πολύ μεγάλη πίεση. Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά οι άνδρες σκέφτονται με τα γεννητικά τους όργανα», δήλωσε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Λίγο πριν ολοκληρώσει τις σκέψεις της, αλλά και την απάντηση της, η Ratajkowski κατέληξε λέγοντας:

«Θέλω να είμαι προσεκτική στο πώς το διατυπώνω αυτό, διότι πιστεύω ότι το να μεγαλώνουν δύο άνθρωποι ένα παιδί είναι πολύ σημαντικό. Το να έχεις έναν πατέρα είναι σημαντικό, αλλά θέλω επίσης να πω ότι γνωρίζω αρκετές γυναίκες που το έχουν κάνει μόνες τους και είναι απίστευτες μητέρες και έχουν υπέροχα παιδιά. Οπότε, προσωπικά, δεν θα φοβόμουν να μείνω έγκυος και να γεννήσω ως ανύπαντρη γυναίκα. Αυτό δεν σημαίνει πως λέω ότι αυτός είναι ο καλύτερος ή ο μοναδικός τρόπος να το κάνεις, αλλά το βλέπω αυτό για το μέλλον μου, να αποφασίσω να κάνω εξωσωματική για να δώσω στον γιο μου ένα αδελφάκι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.