CELEBRITIES

Olivia Wilde: Κατηγορεί τον Sudeikis πως δεν πληρώνει διατροφή για τα παιδιά, ενώ έχει μεγαλύτερο εισόδημα από εκείνη


Τόνια Τζάφερη

7 Απριλίου 2023

Olivia Wilde: Κατηγορεί τον Sudeikis πως δεν πληρώνει διατροφή για τα παιδιά, ενώ έχει μεγαλύτερο εισόδημα από εκείνη
Olivia Wilde / Instagram
Τι ζητάει η ηθοποιός από το δικαστήριο, με νέο επίσημο έγγραφο

Ένα δύσκολο διαζύγιο έχουν (και) το πρώην διάσημο ζευγάρι Olivia Wilde και Jason Sudeikis. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011 σε πάρτι του «Saturday Night Live», ενώ το 2013 έγινε η πρόταση γάμου. Στη συνέχεια αποκτούν το πρώτο τους παιδί, τον 8χρονο σήμερα Οtis και δυο χρόνια αργότερα, την 6χρονη Daisy. Ωστόσο το 2020 οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, με το δράμα του χωρισμού τους να γίνεται -πολύ- δημόσιο.


Αυτή τη φορά, η Οlivia κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της, για αδικία σχετικά με την ανατροφή των παιδιών τους. Συγκεκριμένα δηλώνει πως χρειάζεται περισσότερα από $107.000 τον μήνα για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών και το ποσό αυτό το πληρώνει αποκλειστικά μόνη της. Παρά το «σημαντικά ανώτερο εισόδημα» του πρώην συζύγου της, εκείνος δεν συνεισφέρει όσο θα έπρεπε για την ίδια στην ανατροφή των παιδιών:

«Ενώ ο Jason και εγώ μοιραζόμαστε ορισμένα έξοδα για τα παιδιά, όπως τα δίδακτρα του σχολείου τους, εγώ επωμίζομαι το 100% των υπόλοιπων εξόδων φροντίδας των παιδιών όταν βρίσκονται μαζί μου. Στα έξοδα αυτά περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο ρουχισμός, η φροντίδα, οι εξωσχολικές δραστηριότητες και τα έξοδα μεταφοράς. Ζητώ, λοιπόν, από το δικαστήριο να εκδώσει απόφαση σχετικά με τη διατροφή των παιδιών, ώστε να μπορώ να παρέχω επαρκείς παροχές στα παιδιά μας, ανάλογες με το βιοτικό επίπεδο του Jason» αναφέρει η ηθοποιός στο επίσημο έγγραφο που κατέθεσε στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι ακόμα δεν έχει συμφωνηθεί εκείνη η προσωρινή ρύθμιση που θα διευκόλυνε και την ίδια.

Jenny.Gr
Splash News


Σύμφωνα με το έγγραφο που κατατέθηκε στο δικαστήριο, η Olivia Wilde έχει περισσότερα από 107.000 έξοδα μηνιαίως για την ανατροφή του οκτάχρονου Otis και της εξάχρονης Daisy, ποσό που μπορεί να καταβληθεί από το Jason Sudekis αν υπολογιστούν τα έσοδά του τα τελευταία χρόνια. Το που βρίσκεται ακριβώς η αλήθεια, θα το μάθουμε μάλλον τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.