UPDATE

Olivia Wilde και Jason Sudeikis: Η νταντά της οικογένειας κάνει νέα αγωγή και το διαζύγιο γίνεται πιο χαοτικό


Τόνια Τζάφερη

15 Φεβρουαρίου 2023

Olivia Wilde και Jason Sudeikis: Η νταντά της οικογένειας κάνει νέα αγωγή και το διαζύγιο γίνεται πιο χαοτικό
Splash News
Η Ericka Genaro έκανε νέα αγωγή στο ζευγάρι για κακές ψυχολογικές συνθήκες όσο δούλευε στην οικογένεια. Συγκεκριμένα η μήνυση αφορά αποζημίωση, δικηγορικές αμοιβές και κόστος της αγωγής

Το ζευγάρι χώρισε το 2020, ύστερα από 7 χρόνια κοινής ζωής και 2 παιδιών -την Daisy, 6 ετών, και τον Otis, 8.

Η οικογένεια είχε προσλάβει και μια οικογενειακή βοηθό το 2018, η οποία είχε αναλάβει και την ανατροφή των δυο παιδιών. Η Ericka Genaro, όπως είναι το όνομα της νταντάς, είχε προχωρήσει σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Daily Mail, τον περασμένο Οκτώβριο, σχετικά με το τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι του ζευγαριού Olivia Wilde και Jason Sudeikis.

Jenny.Gr
Splash News

Τότε είχε αποκαλύψει ότι ο Jason έμαθε για το κρυφό ειδύλλιο της Olivia με τον Harry Styles, εντελώς τυχαία, μέσα από ένα Apple watch, το οποίο είχε ξεχάσει η ηθοποιός στο σπίτι. Οι μαρτυρίες της δεν είχαν περιοριστεί εκεί όμως.

Η βοηθός μίλησε επίσης για την πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν o Sudeikis εκείνη την περίοδο, λέγοντας πως έκλεγε ασταμάτητα, φώναζε πως εκείνη (η Olivia) τους εγκατέλειψε και απαγόρευσε να ακουστεί τραγούδι του Styles ξανά στο σπίτι.

Jenny.Gr
Splash News

Από την άλλη, το πρώην ζευγάρι έσπευσε να διαψεύσει τις μαρτυρίες της βοηθού και αρνήθηκε τα παραπάνω, ισχυριζόμενο πως η συγκεκριμένη γυναίκα τους παρενοχλεί εδώ και αρκετό καιρό. Χαρακτηριστικά είχαν αναφέρει σε κοινή ανακοίνωσή τους:

«Ως γονείς, μας προκαλεί ιδιαίτερη σύγχυση να μαθαίνουμε ότι μια πρώην νταντά των δύο μικρών μας παιδιών θα επέλεγε να μας κατηγορήσει δημόσια. 18 μήνες τώρα, παρενοχλεί τόσο εμάς αλλά και αγαπημένα πρόσωπα, στενούς μας φίλους και συναδέλφους και έχει φτάσει σε τόσο δυσάρεστο σημείο», δήλωσε το ζευγάρι στη Daily Mail.

«Θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στην ανατροφή και την προστασία των παιδιών μας με την ειλικρινή ελπίδα ότι τώρα θα επιλέξει να αφήσει ήσυχη την οικογένειά μας», συμπλήρωνε.

H νέα αγωγή της οικιακής βοηθού

Το beef ανάμεσα στην νταντά και το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως δεν έχει τέλος ωστόσο, αφού η Ericka Genaro έκανε νέα αγωγή στους ηθοποιούς για κακές ψυχολογικές συνθήκες όσο δούλευε στην οικογένεια. Συγκεκριμένα η μήνυση αφορά αποζημίωση, δικηγορικές αμοιβές και κόστος της αγωγής.

Μεταξύ άλλων, η Ericka Genaro ισχυρίστηκε, ότι όλα όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι, της προκάλεσαν τρομερό άγχος και στρες. Ακόμη δήλωσε πως όταν ζήτησε από τον Sudeikis, να πάρει 3 ημέρες άδεια, όπως της είχαν συστήσει οι γιατροί εξαιτίας του άγχους της, εκείνος την απέλυσε.

Η ίδια συμπληρώνει πως υπέφερε στο σπίτι, όταν η Olivia Wilde έφυγε και ο δικός της ρόλος έγινε ακόμη πιο δύσκολος. Στα νέα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται χαρακτηριστικά πως η Ericka δεν φρόντιζε απλώς τα παιδιά, αλλά προσπαθούσε να καλύψει και το κενό της Olivia, κάτι το οποίο οδήγησε στην εξουθένωσή της.

Jenny.Gr
Splash News


Το άγχος και η ψυχολογική πίεση γίνονταν όλο και μεγαλύτερα σύμφωνα με την οικιακή βοηθό, ειδικά όταν έγινε γνωστό το διαζύγιο του ζευγαριού. Μάλιστα όπως αναφέρει ξεκίνησε και ψυχοθεραπεία, προκειμένου να διαχειριστεί το στρες.

Στο Page Six η Genaro δήλωσε ακόμη πως προσπάθησε να βοηθήσει τα παιδιά ψυχολογικά, καθώς ένιωθαν την εγκατάλειψη από τη μαμά τους. «Ένιωσαν τόση εγκατάλειψη όταν η Olivia έφυγε από το σπίτι», αναφέρει. «Θέλω τόσο πολύ να χαιρετήσω τα παιδιά», αυτό προσπαθώ να καταφέρω συμπληρώνει η πρώην οικιακή βοηθός του ζευγαριού.

Από την άλλη, πηγές του ζευγαριού στο ίδιο μέσο, αναφέρουν πως η βοηθός επιθυμεί μέσω αυτών των τακτικών να τραβήξει φήμη και χρήματα.