CELEBRITIES

O Jason Sudeikis ανακάλυψε το ειδύλλιο μεταξύ της Οlivia Wilde και του Harry Styles μέσα από ένα ξεχασμένο Apple Watch


Τόνια Τζάφερη

18 Οκτωβρίου 2022

O Jason Sudeikis ανακάλυψε το ειδύλλιο μεταξύ της Οlivia Wilde και του Harry Styles μέσα από ένα ξεχασμένο Apple Watch
Tα μηνύματα που είδε ο Jason Sudeikis στο ξεχασμένο Apple watch της Wilde, ήταν η αιτία χωρισμού του διάσημου ζευγαριού, σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις από την οικιακή τους βοηθό. Το πρώην ζευγάρι έσπευσε να διαψεύσει τα λεγόμενά της

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο για το διαζύγιο της Olivia Wilde με τον Jason Sudeikis. Το κάποτε αγαπημένο ζευγάρι, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους το 2020, ενώ και σε αυτήν την περίπτωση δεν πρόκειται για έναν εύκολο χωρισμό. Ο Jason παρέδωσε δικαστικά έγγραφα για την επιμέλεια των παιδιών τους κατά τη διάρκεια της ομιλίας της Wilde στην παρουσίαση της τότε νέας της ταινία Don't Worry Darling. Στη συνέχεια το μεταξύ τους δράμα έγινε δημόσιο, με την 38χρονη σκηνοθέτη και ηθοποιό, να δηλώνει πως ο πρώην σύζυγός της θέλησε να την βλάψει με αυτήν την κίνηση, κάτι που ο ίδιος έχει αρνηθεί κατηγορηματικά.

Jenny.Gr

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, και στην πλέον επίσημη σχέση της με τον Harry Styles, έχουμε μαρτυρίες από την οικογενειακή βοηθό του ζευγαριού, η οποία παρέδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Daily Mail. Jason και Olivia, ήταν μαζί για πάνω από 7 χρόνια ενώ έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά, την Daisy, 6 ετών, και τον Otis, 8, τα οποία πρόσεχε η συγκεκριμένη βοηθός.

Κρατώντας την ανωνυμία της, η βοηθός αποκάλυψε ότι ο Jason έμαθε για το κρυφό ειδύλλιο της Olivia με τον Harry Styles, εντελώς τυχαία, μέσα από ένα Apple watch, το οποίο είχε ξεχάσει η ηθοποιός στο σπίτι. Εκείνη βρισκόταν σε ταξίδι για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας και ο Sudeikis είχε μείνει πίσω με τα παιδιά τους, όταν είδε τα μηνύματα με τον Styles στο ρολόι.

Στο παρελθόν η σκηνοθέτης και ηθοποιός είχε μιλήσει δημόσια για το διαζύγιό της, λέγοντας πως ήταν μια κοινή απόφαση και προτεραιότητα έχουν μόνο τα παιδιά τους. Το πρώτο όμως διαψεύδεται από τις νέες μαρτυρίες. Η βοηθός μίλησε επίσης για την πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν o Sudeikis εκείνη την περίοδο, λέγοντας πως έκλεγε ασταμάτητα, φώναζε πως εκείνη (η Olivia) τους εγκατέλειψε και απαγόρευσε να ακουστεί τραγούδι του Styles ξανά στο σπίτι.

Jenny.Gr

Οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εδώ, αφού η βοηθός του διάσημου πρώην ζευγαριού είπε χαρακτηριστικά πως ο Sudeikis, δεν το περίμενε αυτό που συνέβη και ήταν κάτι το οποίο πραγματικά τον γονάτισε. Μάλιστα αναφέρει σκηνικά όπου ο Sudeikis εμπόδιζε με διάφορους τρόπους την Wilde να φύγει από το σπίτι, προκειμένου να καθυστερήσει στο ραντεβού της με τον Styles. Κουτσομπολιό άξιο φυλλάδας, κανείς δεν μπορεί να ξέρει όμως τι πραγματικά έγινε. Η Wilde και ο Sudeikis ωστόσο, με το που βγήκαν οι νέες μαρτυρίες στη δημοσιότητα, έσπευσαν να τις διαψεύσουν, λέγοντας πως δεν ισχύουν και πως η συγκεκριμένη γυναίκα τους παρενοχλεί εδώ και καιρό.

Το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να κρατά τυπικούς δεσμούς για τα παιδιά τους, ενώ φαίνεται πως μετά το περιστατικό με τα δικαστικά έγγραφα, οι δυο τους προσπαθούν να βρουν λύσεις στα μεταξύ τους προβλήματα, χωρίς να εκτίθενται στη δημοσιότητα. Τέλος να σημειωθεί, πως Olivia και Sudeikis, είχαν χωρίσει επίσημα το 2020, ενώ μόλις έναν χρόνο μετά η Wilde έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον Harry Styles.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.