CELEBRITIES

H Olivia Wilde βάζει τα πράγματα σε τάξη μετά το Φεστιβάλ Βενετίας. Περίπου


JTeam

9 Σεπτεμβρίου 2022

H Olivia Wilde βάζει τα πράγματα σε τάξη μετά το Φεστιβάλ Βενετίας. Περίπου
Vanity Fair
Όλα όσα μοιράστηκε η σκηνοθέτης της ταινίας Don't Worry Darling για το παρασκήνιο που έβαλε φωτιά στο Hollywood και στα social media

Σε περίπτωση που δεν έχετε κουραστεί ακόμα με το drama που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στο cast της ταινίας της Olivia Wilde, Don't Worry Darling, με την αποχώρηση του Shia LaBeouf, την θυμωμένη στάση της Florence Pugh και την σχέση της Wilde με τον Harry Styles αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της Jason Sudeikis, η Olivia Wilde επιστρέφει για να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Περίπου. Μάλλον. Μετά το drama που ενισχύθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου το cast συναντήθηκε για την πρεμιέρα της ταινίας, η Wilde μοιράζεται με το Vanity Fair τη δική της εκδοχή των πραγμάτων. Η συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό έγινε μεν στα τέλη Ιουλίου, αλλά η δημοσιογράφος ξαναμίλησε με τη Wilde πριν τη δημοσίευσή της για να συμπεριλάβει όλα τα (δραματικά) νεότερα.

Η αποχώρηση του Shia LaBeouf

Ο ηθοποιός ήταν πράγματι δυσαρεστημένος με τον περιορισμένο χρόνο πρόβας που είχε διαθέσιμο η Florence Pugh και η Pugh, με τη σειρά της, ένιωθε άβολα με την ένταση που είχε ο LaBeouf στο πλατό. Λέγεται ότι ο LaBeouf έδωσε τελεσίγραφο στην Wilde — έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε αυτόν και την συμπρωταγωνίστριά του. Η Wilde επέλεξε την Pugh. Το δύσκολο μέρος είναι ότι, για να γλιτώσει τον εγωισμό του LaBeouf, φαίνεται πως η Wilde του επέτρεψε να πιστέψει αυτό που ήθελε: ότι δηλαδή εκείνος παραιτήθηκε.