UPDATE #NOW

Olivia Wilde και Florence Pugh δε μιλιούνται εξαιτίας του Harry Styles; To TikTok έχει πολλές θεωρίες


JTeam

3 Αυγούστου 2022

Olivia Wilde και Florence Pugh δε μιλιούνται εξαιτίας του Harry Styles; To TikTok έχει πολλές θεωρίες
Είναι ο Harry Styles ο λόγος που η Florence Pugh δεν προωθεί την ταινία τους;

Η ταινία Don't Worry Darling μάς έχει κάνει να ανυπομονούμε με τα καθηλωτικά trailers και το cast να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Από ό,τι φαίνεται όμως, το περισσότερο δράμα εκτυλίσσεται εκτός οθόνης και μάλλον υπάρχει πρόβλημα μεταξύ των κυριών Olivia Wilde και Florence Pugh και το TikTok έχει τη διάθεση να το ερευνήσει.

Το βίντεο στο TikTok που θα δούμε, ισχυρίζεται ότι οι ηθοποιοί δεν μιλιούνται και ο λόγος είναι ο Harry Styles. Υποτίθεται ότι μέλος της ομάδας παραγωγής της ταινίας επιβεβαίωσε ότι η Wilde ζήλευε πολύ την Pugh, επειδή η δεύτερη περνούσε πολύ χρόνο με τον Styles (που είναι ο σύντροφος της πρώτης) και την ανάγκαζε να κάνει δουλειές που ήταν εκτός των αρμοδιοτήτων της. Να αναφέρουμε επίσης ότι το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του στα γυρίσματα και φημολογείται ότι η Pugh ήταν δυσαρεστημένη από την αντιεπαγγελματική στάση της Wilde, αλλά και για ηθικούς λόγους καθώς η Wilde ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Jason Sudeikis. Αυτή είναι η φήμη χωρίς αποδείξεις. Όπως και το ότι ο Harry Styles ενδιαφερόταν αρχικά και για τις δύο.

@producerliz i was not buying this theory until TODAY ☕️ do you think there’s drama between florence and olivia?! #dontworrydarling #florencepugh #oliviawilde #dontworrydarlingmovie #dontworrydarlingtrailer #dwd #dwdtrailer #harrydontworrydarling #harrystyles ♬ original sound - Liz 🎙🇨🇦

Επίσης, αναφέρεται ότι η Olivia Wilde δεν ήταν σε φάση να σκηνοθετήσει και ότι η περισσότερη δουλειά έπεσε στον κινηματογραφιστή της ταινίας, ο οποίος ανέλαβε χρέη σκηνοθέτη, κίνηση που δυσαρέστησε το cast των σπουδαίων ονομάτων.

Υπάρχουν ωστόσο γεγονότα που δεν μπορούν να παραβλεφθούν και που μάλλον αποδεικνύουν τα λεγόμενα του TikTok.

Καταρχάς, η πρωταγωνίστρια Florence Pugh δεν έχει προωθήσει καθόλου το Don't Worry Darling, αν και το υπόλοιπο cast το κάνει με την πρώτη ευκαιρία. Αντιθέτως, στηρίζει πολύ περισσότερο την άλλη της ταινία, το Oppnheimer του Christopher Nolan, που διαφημίζεται αυτές τις μέρες, παράλληλα με το Don't Worry Darling.

Δεύτερον, αν και η Olivia Wilde έχει αποθεώσει την Pugh στο Instagram με μία φωτογραφία από τα γυρίσματα λέγοντας πόσο την ενθουσίασε το να βλέπει αυτή τη γυναίκα να δουλεύει, η Florence δεν πάτησε ούτε ένα like. Αντιθέτως, όταν τελείωσαν τα γυρίσματα τον Φεβρουάριο του 2021, ευχαρίστησε τους πάντες σε ένα μακροσκελές post, αλλά μαντέψτε ποιον δεν ανέφερε. Όταν είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή της στο cast, η Pugh ανέφερε πολύ συχνά τη Wilde στο Instagram επειδή λάτρευε τη δουλειά της και ήθελε πολύ να συνεργαστεί μαζί της. Μέχρι που γνωρίστηκαν καλύτερα μάλλον.