CELEBRITIES

Όταν ο Ben Affleck μιλά ισπανικά, γίνεται άλλος (δηλαδή χαρούμενος) άνθρωπος


JTeam

7 Απριλίου 2023

Όταν ο Ben Affleck μιλά ισπανικά, γίνεται άλλος (δηλαδή χαρούμενος) άνθρωπος
Ο Ben γίνεται Benito και ζούμε για αυτό

Όταν ο Ben Affleck μιλά ισπανικά, κάπου στον κόσμο γεννιέται ένα μωρό-νεράιδα. Ή αυτό είναι μία υπερβολή για να καταλάβεις πόσο μας άρεσε.

Πάντα, για να προωθήσει τις ταινίες του, εμφανίζεται σε κάποιο ισπανόφωνο μέσο. Κι ενώ τον έχουμε συνηθίσει λίγο σοβαρό, λίγο κατσούφη, λίγο λες και η χαρά μέσα του έχει πεθάνει, όταν μετατρέπεται σε Benito, όλα αλλάζουν.

Ήδη από τον Αύγουστο είχε ενθουσιάσει το Twitter.

Τώρα, η Gen-Z τον είδε στο TikTok, σε συνέντευξη που έδωσε για την τελευταία του ταινία. Το βίντεο είναι απολαυστικό, τα σχόλια είναι απολαυστικά, ο Βenjamín είναι απολαυστικός.

@la_ser 🏀 #BenAffleck nos confiesa la única petición de #MichaelJordan para #AIR #película #cineentiktok #nike #marcas #basket #foryou #entrevista #curiosidades #airJordan ♬ sonido original - Cadena SER

Και οι ψύχραιμες αντιδράσεις:

Jenny.Gr
Jenny.Gr
Jenny.Gr
Jenny.Gr
Jenny.Gr

Η αλήθεια είναι ότι είναι τόσο εξοικειωμένος με τη γλώσσα όχι μόνο λόγω της JLo, αλλά κι επειδή έζησε στο Μεξικό ως έφηβος. Φαίνεται, δεν μπορούμε να μην το αναγνωρίσουμε.

Είναι, λοιπόν, μία καλή στιγμή να γυρίσει ταινία στα ισπανικά; Σίγουρα ναι, πάντα είναι μία καλή στιγμή για αυτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.