UPDATE #NOW

O Ben Affleck απαντά επιτέλους για τις γκριμάτσες του στα Grammys


JTeam

30 Μαρτίου 2023

O Ben Affleck απαντά επιτέλους για τις γκριμάτσες του στα Grammys
Jimmy Kimmel Live / Youtube
Πέρα από πολυπόθητες απαντήσεις στο κοινό, χάρισε ξανά τις iconic «meme» εκφράσεις που αγαπήσαμε

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τα Grammys 2023 και ακόμη θυμόμαστε το «δυστυχισμένο» ή «μεθυσμένο» πρόσωπο του Ben Affleck, ο οποίος έδειχνε τρομερά βαριεστημένος δίπλα στην αγαπημένη του Jennifer Lopez. Η έκφρασή του «άγγιξε κάθε χρήστη», ενώ τα memes είχαν κατακλύσει τα media, προσφέροντας άπλετο γέλιο. Τι και αν πραγματοποιούνταν τα σημαντικότερα βραβεία της μουσικής βιομηχανίας, όλος ο κόσμος είχε εστιάσει στις εκφράσεις του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος είχε πάει στα Grammys, απλά για να συνοδέψει την JLo.

Jenny.Gr
John Shearer for Getty Images

Κάποιοι πέρασαν πολύ καλά με τα memes και τις γκριμάτσες του, ενώ άλλοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ψυχική υγεία του ηθοποιού. Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει όμως, όλα είναι εντάξει και απλώς το «resting bitch face» του, δείχνει ιδιαίτερα καταθλιπτικό και βαριεστημένο.

Συγκεκριμένα βρέθηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, για την προώθηση της νέας του ταινίας με τίτλο «Air», και η συνέντευξη δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά: ήταν δυστυχισμένος στα βραβεία ή όχι;

@etalkctv Ben Affleck breaks down his RBF… Resting Ben Face. 😐 Turns out, this how just how God made him, so it’s not his fault! 😂 (🎥: YT/ @Jimmy Kimmel Live) #BenAffleck #RBF #TheGrammys #benaffleckedit #Interview #JimmyKimmel #funny #facialexpressions ♬ original sound - etalk

Όταν ο παρουσιαστής ανέφερε πως ο ηθοποιός δεν έδειχνε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για την τελετή, ο Affleck απάντησε χαρακτηριστικά:

«Ξέρεις, αυτή είναι μια κοινή παρεξήγηση για εμένα», είπε αρχικά γελώντας. «Ακούστε, απλά έχω μια έκφραση δυστυχίας όταν δεν κάνω τίποτα με το πρόσωπο μου». Στο σημείο αυτό μάλιστα, πήρε ξανά τις εκφράσεις που το κοινό, τόσο αγάπησε αλλά και σχολίασε.

Jenny.Gr


Τελικά ο Affleck φαίνεται να πέρασε καλά στα Grammys, ενώ δεν γλίτωσε ούτε το τρολάρισμα της JLo, η οποία ανέφερε πως πέρασαν καλά με την «φάτσα του συζύγου μου».