UPDATE

Ο Βen Affleck βαριόταν απίστευτα στα Grammys και έγινε το meme της βραδιάς


Τόνια Τζάφερη

6 Φεβρουαρίου 2023

Ο Βen Affleck βαριόταν απίστευτα στα Grammys και έγινε το meme της βραδιάς
John Shearer for Getty Images
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ben Affleck χαρίζει κάποια από τα καλύτερα memes στο κοινό, δίχως καν να το θέλει

O αγαπημένος μας Ben Affleck συνόδεψε τη δική του αγαπημένη Jennifer Lopez στη χθεσινή απονομή Grammy 2023 και δίχως καν να το θέλει, έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της βραδιάς.

Εκείνος ήταν απλώς στη φάση του "minding my business", καθήμενος υπομονετικά στο πλευρό της Lopez, πιθανώς ανυπομονώντας να τελειώσει η τελετή και να επιστρέψει σπίτι του. Όσο καλός ηθοποιός και αν είναι ο Affleck, τη χθεσινή βαρεμάρα στο πρόσωπο του δεν μπορούσε να την κρύψει με τίποτα (όχι ότι προσπάθησε και πολύ δηλαδή να δείξει ότι δεν βαριέται).

Το πρόσωπο του και οι εκφράσεις του, μιλούν λίγο - πολύ από μόνες τους, ενώ μόλις τα πλάνα κυκλοφόρησαν, σύντομα κατάφερε να αναδειχθεί ξανά σε meme. Οριακά απελπισμένος και φανερά βαριεστημένος μίλησε στην ψυχή του κοινού, το οποίο πέρασε τέλεια μαζί του στα social media.

Παρότι κλασικά πανέμορφοι και οι δύο, το βαρετό κλίμα που επικρατούσε ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλά και η αμηχανία του Affleck έγινε αισθητή και μέσα από τον τηλεοπτικό φακό. Όπως και να' χει ελπίζουμε να ήταν απλώς κούραση για τον Ben, επειδή έπρεπε να βρεθεί σε μια ακόμη συνηθισμένη και βαρετή απονομή στις τόσες που έχει συμμετέχει, και να μην υπάρχει βαθύτερο πρόβλημα στη σχέση του με τη JLo, ειδικά αν λάβουμε υπόψη και τον πρόσφατο viral καυγά ανάμεσα τους για το αλκοόλ.