CELEBRITIES

Ο Βen Affleck αποκάλυψε το ένα πράγμα που η JLo θέλει να αλλάξει πάνω του


JTeam

24 Απριλίου 2023

Ο Βen Affleck αποκάλυψε το ένα πράγμα που η JLo θέλει να αλλάξει πάνω του
Splash News
Παράλληλα ο Ben Affleck, μίλησε και για τα «μυστικά νεότητας» της συζύγου του

Όσο κι αν αγαπάς τον άνθρωπό σου, όσο κι αν αποδέχεσαι τα όχι και τόσο καλά χαρακτηριστικά του, πάντοτε θα υπάρχει κάτι το οποίο θα ήθελες να διορθώσει (ακόμη και αν δεν το παραδέχεσαι). Έτσι και το ζευγάρι Jennifer Lopez - Ben Affleck.

Συγκεκριμένα ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο show της Drew Barrymore για να μιλήσει για την νέα του ταινία «Air», αλλά και για το αγαπημένο του θέμα -τη σύζυγό του.

«Νομίζω πως θα ήθελε να είμαι πιο σύντομος και περιεκτικός, όταν μιλάω», είπε ο Ben Affleck, όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που θα ήθελε η JLo να αλλάξει πάνω του, ακόμη και αν δεν το παραδέχεται. «Δεν μου έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά φαντάζομαι πως είναι αυτό», συμπλήρωσε ο Affleck, αποκαλύπτοντας πως έχει την τάση να μιλάει ξανά και ξανά για το ίδιο θέμα, κάνοντας κύκλους.


Στη συνέχεια ο διάσημος ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την σύντροφό του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Έπειτα η Barrymore αναρωτήθηκε πώς ο διάσημος ηθοποιός καταφέρνει να παραμένει σε φόρμα, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι απλώς «καλά τα γονίδια». Όμως και εδώ ο Affleck, γύρισε την κουβέντα στη Lopez:

«Και κάπου εδώ να σου πω κάτι το οποίο μπορεί και να σε τσαντίσει», δήλωσε αρχικά ο Ben. «Η Jennifer απλά τρώει ότι θέλει, όποτε το θέλει και μάλιστα τα πάντα. Πίτσα, μπισκότα, παγωτό...».

«Τότε το μυστικό είναι η γυμναστική;», αναρωτήθηκε η Barrymore. «Κάνει γυμναστική, αλλά γυμναστική κάνω και εγώ, όμως δεν φαίνομαι ξαφνικά σαν 20χρονο, καταλαβαίνεις τι εννοώ; Δεν ξυπνάω με τέλειο δέρμα και όλα τα υπόλοιπα», δήλωσε ο Αffleck.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.