CELEBRITIES

O Brad Pitt γίνεται οδηγός Formula 1 για νέα ταινία, με τη βοήθεια του Lewis Hamilton


Τόνια Τζάφερη

25 Απριλίου 2023

O Brad Pitt γίνεται οδηγός Formula 1 για νέα ταινία, με τη βοήθεια του Lewis Hamilton
Getty Images: Alex Bierens de Haan / Stringer
Ο διάσημος ηθοποιός μόλις πήρε ειδική άδεια για να κάνει τον πρώτο δοκιμαστικό γύρο στο Grand Prix

Το να οδηγήσεις ένα από τα αγωνιστικά της Formula 1, που αγγίζουν τα 360 χλμ./ώρα δεν είναι και η πιο απλή υπόθεση -εκτός κι αν είσαι ο Brad Pitt. Ο διάσημος ηθοποιός στα 59 του έτη θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να γίνει πιλότος της F1, έστω και για τις ανάγκες μιας ταινίας.

Συγκεκριμένα ο Pitt συνεργάζεται με τον κορυφαίο πρωταθλητή της F1 Lewis Hamilton, ο οποίος έχει τον ρόλο του παραγωγού στο νέο εγχείρημα, για να γυρίσουν μια νέα κινηματογραφική παραγωγή που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο χρόνο.


Πρόσφατα ο Pitt πήρε την ειδική άδεια που του επιτρέπει να οδηγήσει ένα αγωνιστικό όχημα F1 και θα κάνει τον πρώτο του γύρο στο Silverstone της Αγγλίας. Ο ηθοποιός υποδύεται έναν βετεράνο πιλότο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο οποίος βγαίνει από τη σύνταξη για να διδάξει ένα νέο ταλέντο.

Η απόφαση να μπει στην πίστα ένα άτομο χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε οδήγηση F1 , παρότι είναι επικίνδυνη, στοχεύει στο να είναι όσο το δυνατόν πιο αληθοφανή τα πλάνα. Κάτι μας λέει πως έχουμε να δούμε πολλά ακόμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.