CELEBRITIES

«The Crown»: Οι πρώτες εικόνες του William και της Kate από την 6η σεζόν της σειράς


JTeam

28 Απριλίου 2023

«The Crown»: Οι πρώτες εικόνες του William και της Kate από την 6η σεζόν της σειράς
@netflixuk
Στον ρόλο της Kate Middleton, η ηθοποιός Meg Bellamy και στον ρόλο του πρίγκιπα William, ο Ed McVey

Η 6η και τελευταία σεζόν του «The Crown», πλησιάζει και φαίνεται πως ο Peter Morgan έχει σκοπό να την κάνει αξέχαστη.

Να θυμήσουμε πως η σειρά μέχρι τώρα είχαν δεχθεί έντονη κριτική για τον τρόπο που παρουσιάζεται η ζωή της βασιλικής οικογένειας, ιδιαίτερα στην 5η της σεζόν με την εισαγωγή της Lady D. Για την επερχόμενη 6η σεζόν, τα γυρίσματα εστιάζουν στα τέλη της δεκαετίας του '90. Δηλαδή σε καθοριστικά γεγονότα που έχουμε πιο έντονα στη μνήμη μας, όπως ο θάνατος της πριγκίπισσας Diana και η γνωριμία του William με την Kate.


Πιο αναλυτικά, ο τελευταίος κύκλος θα δείξει τα γεγονότα που οδήγησαν και ακολούθησαν του θανάτου της πριγκίπισσας Diana αλλά και την γνωριμία του πρίγκιπα William με την Kate Middleton στο πανεπιστήμιο St.Andrews, η οποία εξελίχτηκε σε μακροχρόνια σχέση και τέλος σε βασιλικό γάμο.

Jenny.Gr
Splash News


Στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της σειράς, βλέπουμε τον ηθοποιό Ed McVey να υποδύεται τον William στα φοιτητικά του χρόνια και να γνωρίζει την Kate, με την οποία αργότερα θα συγκατοικήσει.

Σε μια άλλη σειρά φωτογραφιών, ο McVey που μοιάζει εκπληκτικά στον πρίγκιπα William, φαίνεται να κοιτάζει την Kate την ώρα που εκείνη περνά από μπροστά του στο πανεπιστήμιο, ενώ σε άλλες λήψεις τον βλέπουμε να βγαίνει από μια pub κρατώντας στα χέρια του σημειώσεις από το μάθημα.

Jenny.Gr
@netflixuk


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο William και η Kate είχαν αποφασίσει να μείνουν μαζί στο δεύτερο έτος στο πανεπιστήμιο ενώ είχαν και συγκάτοικους, τους φίλους τους Etonian Fergus Boyd και Olivia Bleasdale.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.