CELEBRITIES

Ο βασιλιάς Κάρολος ποζάρει για πρώτη φορά με τους διαδόχους του


JTeam

14 Μαΐου 2023

Ο βασιλιάς Κάρολος ποζάρει για πρώτη φορά με τους διαδόχους του
Instagram/ @theroyalfamily
Αυτά είναι τα δυο επίσημα πορτραίτα από την ημέρα της στέψης του βασιλιά Καρόλου

Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και τώρα το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα δυο επίσημα πορτραίτα. Στο πρώτο, ο νέος βασιλιάς ποζάρει με τους διαδόχους του, τον γιο του πρίγκιπα William και τον εγγονό του, πρίγκιπα George.

Από την άλλη η δεύτερη φωτογραφία δείχνει τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα μαζί με τα 8 παιδιά που είχαν επιλεγεί ως Pages of Honour, μαζί τους ο πρίγκιπας George αλλά και οι τρεις εγγονοί της Καμίλα.

«Ο βασιλιάς με τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τον πρίγκιπα George της Ουαλίας στην αίθουσα του θρόνου στο Buckingham Palace την ημέρα της στέψης», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τη πρώτη φωτογραφία. Πρόκειται για μια λήψη που θα μείνει στην ιστορία αφού οι επίσημοι διάδοχοι στέκονται για πρώτη φορά μετά τη στέψη στο πλευρό του βασιλιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας George στεκόταν στο πλευρό του παππού του φορώντας τη στολή του Page of honour καθώς είχε αναλάβει αυτόν τον ρόλο στη διάρκεια της τελετής στέψης και ο πρίγκιπας William στεκόταν από την άλλη πλευρά φορώντας τον επίσημο μανδύα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.