CELEBRITIES

H Michelle Obama «δεν άντεχε τον Barack για 10 χρόνια» κι εκείνος τώρα δίνει τη δική του απάντηση


JTeam

17 Μαΐου 2023

H Michelle Obama «δεν άντεχε τον Barack για 10 χρόνια» κι εκείνος τώρα δίνει τη δική του απάντηση
Instagram/ barackobama
«Σίγουρα βοηθάει να είσαι εκτός Λευκού Οίκου», είπε αναφερόμενος στην τωρινή τους σχέση

Ο Barack Obama σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξή στο CBS, παραδέχτηκε ότι τα παράπονα της Michelle Obama για τα πρώτα χρόνια του γάμου τους δεν ήταν άδικα.

Στα τέλη του 2022, η πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε παραδεχτεί πως υπήρξαν στην κοινή τους ζωή, 10 χρόνια που «δεν μπορούσε να τον αντέξει». Όσο για το πώς κατάφεραν να αναζωπυρώσουν τη σχέση τους, απάντησε με ειλικρίνεια ότι «σίγουρα βοηθάει να είσαι εκτός Λευκού Οίκου». Ο Barack σήμερα όμως έχει βρει τις ισορροπίες ξανά και πλέον περνάει αρκετό ποιοτικό χρόνο με την σύζυγό του, βοηθώντας τον γάμο τους ώστε να είναι ευτυχισμένος.

Ο 61χρονος πολιτικός συνέχισε λέγοντας πως πλέον έχει λίγο περισσότερο χρόνο για να περνάει με τη σύζυγό του και πως κάτι τέτοιο βοηθάει να είναι ευτυχισμένος και πάλι ο γάμος τους.

Αναφερόμενος στην περίοδο που βρίσκοντας στον Λευκό Οίκο, είπε: «Τότε δεν είχα εκτιμήσει ορθά τον βαθμό του άγχους αλλά και της έντασης, διότι δεν βρισκόμασταν μόνο εγώ και η Michelle υπό πίεση, και μάλιστα σ’ ένα παράξενο περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα βρίσκονταν και οι κόρες μας, οι οποίες μεγάλωναν σε μια κατάσταση που δεν χαρακτηρίζεται ως φυσιολογική», είπε ο ίδιος, συμπληρώνοντας «τώρα που τα κορίτσια είναι καλά, η Michelle είναι λίγο πιο επιεικής με όλα τα ελαττώματά μου».

Όπως πρόσθεσε μάλιστα: «Αυτό που μου έχει πει είναι "Κοιτάζοντας πίσω τα χρόνια, τα πήγες καλά ως πατέρας". Και εφόσον πέρασα αυτό το τεστ, τότε θα μου συγχωρήσει τις περισσότερες αδυναμίες μου».

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Michelle είχε παραδεχτεί την άβολη αλήθεια για τον Barack. Όπως είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της με τη REVORT Studios, «επί δέκα χρόνια, δεν άντεχα τον άντρα μου» και συγκεκριμένα αυτό συνέβη μετά τη γέννηση των 2 κοριτσιών τους, Sasha και Malia. Ως νεαρή μητέρα, η Obama αφιέρωνε πολύ περισσότερο χρόνο από τον σύζυγό της στις δουλειές του σπιτιού και τις οικιακές υποχρεώσεις, ενώ ο Barack απολάμβανε τον χρόνο του να «παίξει γκολφ» ή να πηγαίνει στο γυμναστήριο, εξομολογείται.

Σχετικά με την άνιση κατανομή των οικιακών εργασιών, η Michelle θυμάται: «Ο γάμος δεν είναι 50/50. Μερικές φορές είναι 70/30, μερικές φορές είναι 60/40», λέει για τις αρχές της δεκαετίας του 2000, μια περίοδο κατά την οποία ο Obama επικεντρωνόταν στην πολιτική του καριέρα και δεν έδινε ιδιαίτερα το παρών.

Η πρώην πρώτη κυρία αναφέρθηκε επίσης στις γονεϊκές ευθύνες του ζευγαριού και στη δύσκολη ισορροπία για να αντέξει: «Τα παιδιά είναι τρομοκράτες. Έχουν απαιτήσεις, δεν μιλάνε, δεν μπορούν να συνεννοηθούν, κλαίνε συνέχεια (....) Αλλά τα αγαπάς περισσότερο από όλα, δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις! […] Έτσι στρέφεστε ο ένας εναντίον του άλλου».

Ωστόσο, οι δυο τους πλέον φαίνεται να περνούν την καλύτερη φάση του γάμου τους, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ κι έχοντας αφήσει όλα τα άσχημα στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.