CELEBRITIES

Ο Barack Obama επιλέγει τα αγαπημένα του βιβλία και τις αγαπημένες του ταινίες για το 2022


JTeam

24 Δεκεμβρίου 2022

Ο Barack Obama επιλέγει τα αγαπημένα του βιβλία και τις αγαπημένες του ταινίες για το 2022
splashnews.com
Η ετήσια παράδοση του Barack Obama έχει γίνει πλέον θεσμός! Ποια ήταν για φέτος τα αγαπημένα του πρώην προέδρου;

Ο πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α. Barack Obama, πιστός στην ετήσια παράδοσή του, ανάρτησε τις λίστες με τα «αγαπημένα» το 2022, περιλαμβάνοντας ταινίες και βιβλία.

«Πάντα ανυπομονώ να μοιραστώ τις λίστες με τα αγαπημένα μου βιβλία, ταινίες και μουσική μαζί με όλους εσάς», τουίταρε ο πρώην πρόεδρος. «Αρχικά, εδώ είναι μερικά από τα βιβλία που διάβασα και μου άρεσαν αυτή τη χρονιά. Πείτε μου ποια βιβλία πρέπει να τσεκάρω το 2023.»

Ανάμεσα στα αγαπημένα του βιβλία, ο Obama έβαλε το «The School for Good Mothers» της Jessamine Chan και το «The Light We Carry» από την πρώην πρώτη κυρία και σύζυγό του Michelle Obama, σημειώνοντας «Είμαι λιγάκι διχασμένος για αυτό.»

Στη λίστα του με τις αγαπημένες του ταινίες ο Barack Obama συμπεριέλαβε το «Top Gun: Maverick» και το «Descendant», στο οποίο επίσης σημείωσε τον διχασμό του.

Από τη λίστα του όμως αν δει κάποιος καλύτερα λείπει μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της σεζόν, το «Black Panther: Wakanda Forever»

Ας δούμε τις λίστες του πρώην προέδρου παρακάτω!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.