UPDATE

Η Michelle Obama απομυθοποιεί τον γάμο της: «Για δέκα χρόνια, δεν άντεχα τον άντρα μου»


Τόνια Τζάφερη

23 Δεκεμβρίου 2022

Η Michelle Obama απομυθοποιεί τον γάμο της: «Για δέκα χρόνια, δεν άντεχα τον άντρα μου»
@michelleobama
Ακόμη μια φορά που η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ θέτει στο επίκεντρο την άνιση κατανομή των οικιακών εργασιών και απομυθοποιεί την κοινή ζωή με τον Barack

Φαίνεται να είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ, ενώ τα μηνύματα και οι εξομολογήσεις τους για τον γάμο και τον έρωτά τους, μας αρέσουν πολύ. Υποστηρικτικοί, ανεξάρτητοι, αλλά ταυτόχρονα πιο κοντά από ποτέ, η Michelle και ο Barack έχουν βρει ο ένας στον άλλο όσα έψαχναν και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Ωστόσο δεν ήταν όλα τόσο ρόδινα πάντα.

Jenny.Gr
Splash News

Η Michelle Obama προχώρησε σε πιο προσωπικές δηλώσεις, θέλοντας να αναφερθεί όχι μόνο στην τέλεια και ευτυχισμένη πλευρά του κοινού της βίου με τον Barack, αλλά να «φέρει μπροστά» και τις όχι και τόσο καλές στιγμές τους. Όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της με τη REVORT Studios, «επί δέκα χρόνια, δεν άντεχα τον άντρα μου» και συγκεκριμένα αυτό συνέβη μετά τη γέννηση των 2 κοριτσιών τους, Sasha και Malia.

Ως νεαρή μητέρα, η Obama αφιέρωνε πολύ περισσότερο χρόνο από τον σύζυγό της στις δουλειές του σπιτιού και τις οικιακές υποχρεώσεις, ενώ ο Barack απολάμβανε τον χρόνο του να «παίξει γκολφ» ή να πηγαίνει στο γυμναστήριο, εξομολογείται.

Σχετικά με την άνιση κατανομή των οικιακών εργασιών, η Michelle θυμάται: «Ο γάμος δεν είναι 50/50. Μερικές φορές είναι 70/30, μερικές φορές είναι 60/40», λέει για τις αρχές της δεκαετίας του 2000, μια περίοδο κατά την οποία ο Obama επικεντρωνόταν στην πολιτική του καριέρα και δεν έδινε ιδιαίτερα το παρών.

Η πρώην πρώτη κυρία αναφέρθηκε επίσης στις γονεϊκές ευθύνες του ζευγαριού και στη δύσκολη ισορροπία για να αντέξει: «Τα παιδιά είναι τρομοκράτες. Έχουν απαιτήσεις, δεν μιλάνε, δεν μπορούν να συνεννοηθούν, κλαίνε συνέχεια (....) Αλλά τα αγαπάς περισσότερο από όλα, δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις! […] Έτσι στρέφεστε ο ένας εναντίον του άλλου».

Το τελευταίο μήνυμα της Obama όμως, ίσως είναι και πάλι αυτό που αξίζει να κρατήσουμε όσο κλισέ κι αν είναι: «δεν πρέπει να τα παρατάμε» σχολίασε και πρόσθεσε πως «τα συναισθήματα αλλάζουν» με τον καιρό και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί.