ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Michelle Obama με ένα look που δεν περιμέναμε ποτέ


JTeam

15 Δεκεμβρίου 2022

Η Michelle Obama με ένα look που δεν περιμέναμε ποτέ
Instagram/meredithkoop
Η πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α., Michelle Obama, με ένα άκρως εντυπωσιακό look

Τη Michelle Obama σίγουρα ελπίζαμε, αλλά ποτέ δεν την είδαμε ντυμένη με αυτά τα ρούχα. Η πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. μάς εξέπληξε ευχάριστα με ένα look εντελώς διαφορετικό από όσα συνήθιζε να φοράει κατά τη διάρκεια της θητείας στον Λευκό Οίκο.

Κατά τη διάρκεια του tour της για την προώθηση του νέου της βιβλίου, The Light We Carry, στο San Francisco, η Michelle Obama εμφανίστηκε με ένα ξεβαμμένο patchwork denim παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια από τον οίκο μόδας Balmain και με ένα φόρεμα από τον σχεδιαστή μόδας Marine Serre, το οποίο όμως δεν το φόρεσε όπως άλλες celebrities πάνω από το παντελόνι σε Y2K στιλ, αλλά το μετέτρεψε σε ένα τοπάκι με ουρά! Το απίθανο αυτό outfit ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι διπλούς ασημένιους κρίκους από την Elizabeth Hooper και μπορντό μπότες από τον Stuart Weitzman.

Jenny.Gr
Instagram/meredithkoop

Η στυλίστριά της Meredith Koop ανέβασε τις φωτογραφίες με το outfit στον λογαριασμό της στο Instagram και οι fans το λάτρεψαν! Στο carousel με τις φωτογραφίες υπάρχει επίσης ένα look από μια άλλη στάση της περιοδείας. Αποτελείται από ένα οινοπνευματί κοστούμι του οίκου μόδας Valentino και sling backs από το Anny Nord.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.