ΣΤΙΛ FASHION NEWS

O Pelle Cass έντυσε ολόκληρο το Παρίσι με το iconic Valentino pink


Μάρθα Κουμπάνη

12 Οκτωβρίου 2022

O Pelle Cass έντυσε ολόκληρο το Παρίσι με το iconic Valentino pink
Pelle Cass
Το Valentino pink ενέπνευσε καλλιτέχνες, δημιουργούς και ανθρώπους της μόδας για iconic looks, αλλά και editorials.

O oίκος Valentino είναι από τους πιο δημοφιλείς τους τελευταίους μήνες και ειδικά έπειτα από την παρουσίαση της συλλογής F/W 2022-2023 του Pierpaolo Piccioli τον περασμένο Mάρτιο. Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε και δεν αντιληφθήκατε το απόλυτο viral, το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής ήταν βαμμένο σε ένα εντυπωσιακό τόνο του hot pink. Πάνω στην ώρα για την μεγάλη έκρηξη του Barbiecore trend. Το Valentino pink ενέπνευσε καλλιτέχνες, δημιουργούς και ανθρώπους της μόδας για iconic looks, αλλά και editorials.

Jenny.Gr
Pelle Cass

Αυτή τη φορά είναι η τρίτη έκδοση του Antidote Curates, που περιέχεται στο Antidote Box FW22/23 από το περιοδικό Antidote που μας τράβηξε την προσοχή. Είναι αφιερωμένη στο έργο του Αμερικανού φωτογράφου Pelle Cass. Ο καλλιτέχνης με τη βοήθεια του Photoshop αναπαράγει δεκάδες αντίγραφα των μοντέλων του στις φωτογραφίες, με το αποτέλεσμα να προσφέρει μια σουρεαλιστική διάσταση με σκηνές όμως απολύτως ρεαλιστικές. Με επίκεντρο την πρόσφατη δουλειά του, αυτό το βιβλίο περιέχει επίσης μια συνέντευξη με τον καλλιτέχνη καθώς και μια άνευ προηγουμένου σειρά μόδας, παραγωγής του Pelle Cass στα παριζιάνικα salons του οίκου Valentino και στην Place Vendôme.

Jenny.Gr
Pelle Cass

Εκατοντάδες άνθρωποι -άντρες και γυναίκες- ξεχύνονται στην ρομαντική πλατεία φορώντας total pink σύνολα κάνοντας απλές καθημερινές κινήσεις: Περπατούν βιαστικά, χρησιμοποιούν πατίνι για να πάνε στην δουλειά. Σε άλλη λήψη ο φωτογράφος επικεντρώνεται στις ροζ τσάντες του οίκου, ενώ υπάρχουν κλικ αφιερωμένα και στο πιο σκοτεινό, συγκεκριμένα μαύρο, κομμάτι της συλλογής.

Jenny.Gr

Jenny.Gr
Pelle Cass

Ήταν ό,τι πιο inspiring είδαμε σήμερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS