ΣΤΙΛ RUNWAYS

Valentino Unboxing: Ο Pierpaolo πήρε τα μοντέλα και βγήκε στον δρόμο, σε ένα εντυπωσιακό φινάλε


Μάρθα Κουμπάνη

4 Οκτωβρίου 2022

Valentino Unboxing: Ο Pierpaolo πήρε τα μοντέλα και βγήκε στον δρόμο, σε ένα εντυπωσιακό φινάλε
Για τη συλλογή ο σχεδιαστής έριξε μια ματιά στο εμβληματικό αρχείο του οίκου και ανανέωσε ορισμένους από τους κώδικές του

«Διαφορετικά πρόσωπα, προοπτικές και φωνές, δημιουργούν ένα σύνολο». Αυτό σκεφτόταν ο Pierpaolo Piccioli, όταν σχεδίαζε την Unboxing collection του οίκου Valentino για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

Η Zendaya, φίλη του Pierpaolo Piccioli και μούσα του οίκου, βρέθηκε στη front-row μαζί με τις Ashley Park, την Nicola Peltz και τον Brooklyn Beckham, και τη Florence Pugh.

Για τη συλλογή ο σχεδιαστής έριξε μια ματιά στο εμβληματικό αρχείο του οίκου και ανανέωσε ορισμένους από τους κώδικές του. Από το πρώτο κιόλας look είδαμε Valentino V logo να αλλάζει και να εντάσσεται σε μοντέρνο pattern που κάλυψε ολόκληρες εμφανίσεις, κυριολεκτικά head-to-toe. Ήταν ακόμη και ζωγραφισμένο σε όλο το πρόσωπο του μοντέλου, ένα απίστευτο αποτέλεσμα χάρη στο επιδέξιο χέρι της Pat McGrath.

Οι neutral τόνοι κυριάρχησαν, μέσα από «γυμνά» tops και εξώπλατα φορέματα. Το φλογερό κόκκινο του Valentino επέστρεψε για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 στην θέση του hot pink, της προηγούμενης σεζόν ως ένας φόρος τιμής στον ιδρυτή του οίκου Valentino Garavani. Οι σιλουέτες ήταν ρευστές και αέρινες ενώ λεπτομέρειες όπως το πλισέ, οι παγιέτες και τα φτερά στο τελείωμα των outerwear έκλεψαν την παράσταση.

Το show είχε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πολύχρωμα φινάλε, με τα μοντέλα να ξεχύνονται στον δρόμο, εξω από το Le Carreau du Temple, να πλαισιώνουν τον Pierpaolo Piccioli και να τον χειροκροτούν και να χειροκροτούνται!

Δείτε τα looks στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS