ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Αυτό είναι το απόλυτο outfit για το 2022


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Δεκεμβρίου 2022

Αυτό είναι το απόλυτο outfit για το 2022
splashnews.com
Σύμφωνα με το Year in Search 2022 report, το απόλυτο outfit του 2022 είναι γεγονός!

Προσφάτως το Google έβγαλε το Year in Search 2022 report, στο οποίο βλέπουμε τι έψαξε ο κόσμος στο Google καθόλη τη διάρκεια του 2022. Εκτός από την Queen Elizabeth II και το Euphoria, ο κόσμος έψαξε πολύ και για fashion items, τα οποία όμως ήταν απλά και εξαιρετικά βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Το πρώτο σε αναζητήσεις - χωρίς καμία έκπληξη- ήταν το oversized πουκάμισο, που οκ ναι, φορέθηκε από τους πάντες, με όλους τους τρόπους και περισσότερο στην πιο boxy μορφή του.

Jenny.Gr
ZARA
Jenny.Gr
H&M
Jenny.Gr
BSB

Ένας από τους λόγους που το oversized πουκάμισο βγήκε τόσο ψηλά στις αναζητήσεις είναι ότι μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές, με όλες τις θερμοκρασίες και να δείχνει το ίδιο καλά με μαγιό, όσο και με μια κασκολάρα και ένα φαρδύ παντελόνι.

Εντελώς υποκειμενικά (!) ο καλύτερος τρόπος να φορεθεί είναι με μια παντελόνα με φαρδιά μπατζάκια και loafers, τα οποία και τα δύο βρέθηκαν στη λίστα με τα 10 πιο searched fashion items του 2022.

Άρα, αν βάλουμε και τα 3 μαζί: 1. Oversized πουκάμισο 2. Παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια 3. Loafers, έχουμε το απόλυτο outfit του 2022!

Σίγουρα το έχεις δοκιμάσει!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.