CELEBRITIES

Φεστιβάλ Καννών: «Επεισόδιο» με Tom Hanks και Rita Wilson στο κόκκινο χαλί


JTeam

24 Μαΐου 2023

Φεστιβάλ Καννών: «Επεισόδιο» με Tom Hanks και Rita Wilson στο κόκκινο χαλί
@pagesix / twitter
Ιδιαίτερα αναστατωμένος ο Tom Hanks στη χθεσινή του εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Στις Κάννες βρίσκονται οι Tom Hanks και Rita Wilson με αφορμή το ετήσιο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ. Ο διάσημος ηθοποιός και η συζύγός του, βρέθηκαν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Wes Anderson, Asteroid City, όπου αρχικά φάνηκαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι μιας και χόρευαν κατά την είσοδο τους στην εκδήλωση. Σε κάποια στιγμή βέβαια, βλέπουμε και έναν άνδρα να κάνει χειρονομίες πίσω από το διάσημο ζευγάρι, το οποίο δεν είχε συνειδητοποιήσει το περιστατικό.

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, ξαφνικά ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στον Tom Hanks και ένα πρόσωπο της οργάνωσης του Φεστιβάλ.

Έτσι φαίνεται τουλάχιστον από το ρεπορτάζ που έφερε στη δημοσιότητα το Page Six.

Στις εικόνες ο 66χρονος ηθοποιός φαίνεται αναστατωμένος, κάνοντας χειρονομίες υπόδειξης. Σύμφωνα με τα όσα γράφονταν μέχρι τώρα, πιθανόν ο εκνευρισμός του Hanks να προέκυψε από τον άνδρα που έκανε τις χειρονομίες πίσω του, όσο πόζαρε στο κόκκινο χαλί μαζί με τη Rita Wilson.

Ύστερα από μια έντονη συζήτηση, αρκετές εκφράσεις και υποδείξεις, Tom Hanks και Rita Wilson συνέχισαν την πορεία τους στο κόκκινο χαλί, σαν να μην έγινε τίποτα.

Τι πραγματικά συνέβη με τον τσακωμό του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί

Και αφού το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, ήρθε η Rita Wilson να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με ένα insta story:

«Αυτό ονομάζεται: ‘Δεν σε ακούω’. Ο κόσμος ουρλιάζει. ‘Τι είπες; Που υποτίθεται ότι πρέπει να σταθούμε;’ Αλλά αυτό δεν πουλάει ιστορίες. Καλή προσπάθεια. Περάσαμε υπέροχα. Πηγαίνετε να δείτε το Asteroid City», έγραψε χαρακτηριστικά η Wilson ξεκαθαρίζοντας το τοπίο για το περιστατικό και διευκρινίζοντας πως δεν ήταν τελικά καυγάς, παρά μόνο δυσκολία στην επικοινωνία λόγω της φασαρίας.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.