CELEBRITIES

Η Billie Eilish απάντησε στα σχόλια για την εμφάνιση της και έκλεισε στόματα - «Αφήστε τις γυναίκες να υπάρξουν»


JTeam

29 Μαΐου 2023

Η Billie Eilish απάντησε στα σχόλια για την εμφάνιση της και έκλεισε στόματα - «Αφήστε τις γυναίκες να υπάρξουν»
@billieeilish
H 21χρονη star, έβαλε ξανά τους haters στη θέση τους με αποστομωτική απάντηση

Όσοι θεωρούσαν πως η Billie Eilish δεν είναι το καλύτερο πρότυπο για τη νέα γενιά, ήρθε η ώρα να αλλάξουν γνώμη, μετά την τοποθέτησή της σχετικά με τις στιλιστικές της επιλογές αλλά και την «πολυπρόσωπη φύση των γυναικών».

Αυτή τη φορά δέχθηκε ξανά σχόλια για την εμφάνισή της και τα looks που υιοθετεί το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα, πολλοί ήταν οι haters που έκριναν το στιλ της τελευταία ως πιο “γυναικείο”, σε σύγκριση με το πιο «χύμα» και ανδρόγυνο που είχε τα τελευταία χρόνια. «Έχεις αλλάξει, δεν είσαι η ίδια που ήσουν, έχεις γίνει πιο θηλυκή. Έγινες και εσύ σαν όλες τις άλλες», και άλλα τέτοια σχόλια κατέκλυζαν την 21χρονη τραγουδίστρια εδώ και αρκετό καιρό.

Η Eilish αποφάσισε να πάρει θέση στα σχόλια αυτά που αφορούσαν την πιο θηλυκή πλευρά της, και με έντονο ύφος δήλωσε σε IG story: «Αυτό είναι ένα γράμμα προς τα σχόλια τα οποία βλέπω τον τελευταίο καιρό». Και συνέχισε:

«Έχω περάσει τα τελευταία 5 χρόνια της καριέρας μου, ως εκείνη που ντύνεται αγορίστικα και ως εκείνη που πρέπει να αλλάξει, να είναι πιο hot και περισσότερο γυναίκα. Και τώρα που επιτέλους νιώθω άνετα να φορέσω οτιδήποτε θηλυκό, μου λένε πως έχω αλλάξει και πως πουλήθηκα. "OMG τι της συνέβη", ή "δεν είναι η ίδια που ήταν, έγινε ίδια με όλες τις άλλες", μου γράφουν».

«Εσείς παιδιά, είστε ηλίθιοι. Γιατί πολύ απλά μπορείς να είσαι και τα δυο. Αφήστε επιτέλους τις γυναίκες να υπάρξουν», δήλωσε χαρακτηριστικά η Eilish.

«Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, οι γυναίκες μπορούν να έχουν πολλές προσωπικότητες. Σοκαριστικό έτσι; Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, οι γυναίκες μπορούν να ενδιαφερθούν για πολλά (διαφορετικά) πράγματα. Και επίσης αυτή η θηλυκή μας πτυχή δεν σημαίνει πως είμαστε αδύναμες», ξεκαθάρισε η Billie Eilish, ολοκληρώνοντας την ανάρτηση της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.