CELEBRITIES

Ryan Gosling: Η στιγμή που ένιωσε ότι θέλει να αποκτήσει παιδιά μόνο με την Eva Mendes


JTeam

1 Ιουνίου 2023

Ryan Gosling: Η στιγμή που ένιωσε ότι θέλει να αποκτήσει παιδιά μόνο με την Eva Mendes
(AP Photo/Focus Features)
Η σπάνια αποκάλυψη του διάσημου ηθοποιού για την προσωπική του ζωή

Eva Mendes και Ryan Gosling έχουν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την οικογένεια και την προσωπική τους ζωή. Οι δυο τους γνωρίζονταν για αρκετά χρόνια μέχρι τον Αύγουστο του 2011, όπου άρχισαν να είναι ζευγάρι.

Αυτό το διάστημα, ο Ryan βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα χάρη στον ρόλο του στην ταινία «Barbie», δίνοντας πολλές συνεντεύξεις στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις του, ήταν και αυτή στο περιοδικό GQ, όπου αναφέρθηκε στην Eva Mendes, αλλά και τη στιγμή που συνειδητοποίησε πως θέλει να αποκτήσει παιδιά μαζί της. Αλλά μόνο μαζί της.

«Δεν σκεφτόμουν για παιδιά πριν γνωρίσω την Eva, όμως ύστερα από τη συνάντησή μας, συνειδητοποίησα πως δεν θα ήθελα να κάνω παιδιά χωρίς εκείνη».

Όταν μάλιστα οι δυο ηθοποιοί υποδύονταν τους γονείς στην ταινία «The Place Beyond the Pines», τότε ο Ryan κατάλαβε ακόμη περισσότερο ότι θέλει να προχωρήσει στη ζωή του, μαζί με την Mendes. «Και υπήρχαν στιγμές στο "The Place Beyond the Pines", όπου παριστάναμε πως ήμασταν οικογένεια και δεν ήθελα πλέον να υποδύομαι. Συνειδητοποίησα πως θα ήταν μία ζωή που θα ήμουν πολύ τυχερός να έχω», συμπλήρωσε ο Gosling.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε και για το διάλειμμα του από την υποκριτική, το οποίο κράτησε περίπου 4 χρόνια. Ο ίδιος αποκάλυψε πως μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης του, ήθελε να αφοσιωθεί στα παιδιά και την οικογένεια του. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 7χρονη Amada Lee και την 8χρονη Esmeralda Amada. «Ήθελα να περάσω όσο χρόνο μπορούσα μαζί τους», εξομολογείται ο σταρ.


Οι δυο ηθοποιοί προσπαθούν να έχουν κοντά τα παιδιά τους ακόμη και όταν χρειάζεται να ταξιδεύουν για γυρίσματα. Πριν από λίγο καιρό η Mendes είχε αποκαλύψει πως συνήθως τα παιδιά ταξιδεύουν μαζί τους και τους ακολουθεί ένας εκπαιδευτικός που τα βοηθάει με τα μαθήματα. «Είμαστε τυχεροί να έχουμε κάποιον που ταξιδεύει μαζί μας που μπορεί να συνεχίσει την εκπαίδευσή τους σε αυτό το σημείο και αυτό που κάνουμε είναι ότι προσπαθούμε να ενσωματωθούμε στην πόλη που βρισκόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο», είχε πει η ηθοποιός για την περίοδο που είχε περάσει η οικογένεια στην Αυστραλία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.