CELEBRITIES

H Kim Kardashian για τα όσα οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Kanye West: «Λειτουργούσα σαν συνεργείο καθαρισμού»


JTeam

1 Ιουνίου 2023

H Kim Kardashian για τα όσα οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Kanye West: «Λειτουργούσα σαν συνεργείο καθαρισμού»
Splash News
«Είναι το πιο δύσκολο συναίσθημα, να βλέπεις κάποιον που πραγματικά αγαπούσες και που έχεις αποκτήσει οικογένεια μαζί του, να είναι τόσο διαφορετικός από αυτό που γνώρισες», δηλώνει η διάσημη celebrity

Σε μια ακόμη αποκαλυπτική της εμφάνιση στο «The Kardashians», η Kim αναπολεί τις στιγμές της με τον Kanye West, λίγο πριν το διαζύγιο τους. Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε, πως λειτουργούσε ως «συνεργείο καθαρισμού», στα επεισοδιακά ξεσπάσματα του West, ο οποίος έχει διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή.

Στο νέο επεισόδιο των «The Kardashians», η Kim ανοίγεται στην μητέρα της για τις τελευταίες στιγμές με τον Kanye, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, αφού ούτε εκείνη μπορούσε να τον χειριστεί, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στον χωρισμό.

«Συνήθιζα να τρέχω τριγύρω και να καλώ σε όλους, πίσω από την πλάτη του, και να τους ενημερώνω πως όλα θα πάνε καλά. Όλα θα πάνε καλά, έλεγα, δώστε του μια ακόμη ευκαιρία», αποκαλύπτει η Kim για τις στιγμές παραφροσύνης του πρώην συζύγου της.

Να σημειωθεί πως ο West πέρα από τον χωρισμό και τη διάλυση της σχέσης του με την Kim, έχασε σπουδαίες συνεργασίες με brands και πάνω από 2 δις δολάρια, μετά τα αντισημιτικά του σχόλια.

Την στιγμή μάλιστα που η Kardashian αναφέρει πως λειτουργούσε ως «συνεργείο καθαρισμού» δίπλα στον West, η μητέρα της Kris Jenner απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν θα σου άξιζε ποτέ να ζεις με αυτόν τον τρόπο».

Η Kim πήρε επίσης θέση και για τα πολυσυζητημένα αντισημιτικά σχόλια του West, δηλώνοντας πως πληγώθηκε τόσο πολύ, καθώς δεν αναγνώριζε πια τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί και αποκτήσει οικογένεια μαζί του. «Είναι το πιο δύσκολο συναίσθημα, το να βλέπεις κάποιον που πραγματικά αγαπούσες και που έχεις αποκτήσει οικογένεια μαζί του, να είναι τόσο διαφορετικός από αυτό που γνώρισες», δηλώνει στο ίδιο επεισόδιο η διάσημη celebrity.

Tέλος η Kim τόνισε πως προσπάθησε να προστατέψει την μεγαλύτερη κόρη της από την όλη κατάσταση και πως έχει μπλοκάρει τα πάντα στην τηλεόραση του σπιτιού της, έχοντας αφήσει μόνο Apple TV διαθέσιμη. Το διάσημο πρώην ζευγάρι έχει πλέον οριστικοποιήσει το διαζύγιο τους, με τον Kanye West να συνεχίζει τις αλλόκοτες εμφανίσεις του, παρέα με την Bianca Censori.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.