CELEBRITIES

Η Salma Hayek ποζάρει με λευκά μαλλιά και ρυτίδες και οι fan της δεν την χορταίνουν


JTeam

7 Ιουνίου 2023

Η Salma Hayek ποζάρει με λευκά μαλλιά και ρυτίδες και οι fan της δεν την χορταίνουν
@salmahayek
Μετά την Aniston και η 56χρονη Hayek

Το όνομα της Salma Hayek βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στην επικαιρότητα χάρη στο πρόσφατο trailer που κυκλοφόρησε για την ταινία Black Mirror. Εκτός αυτού όμως, η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε μια ακόμη selfie για την οποία μιλά όλο το διαδίκτυο.

“Εγώ που ξυπνάω και μετρώ πόσες λευκές τρίχες και ρυτίδες έχουν κάνει την εμφάνιση τους σήμερα το πρωί”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Salma στην φωτογραφία όπου δείχνει τα λευκά μαλλιά της, αλλά και τις ρυτίδες στο πρόσωπο της, χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να εκτιμήσουν την φυσική ομορφιά της, αλλά και να την ενθαρρύνουν σε περισσότερες τέτοιες λήψεις, αφού πλέον τα δεδομένα για την αντιγήρανση έχουν αλλάξει. “Σε ευχαριστούμε που δημοσίευσες μια τέτοια εικόνα", σχολιάζει ένας θαυμαστής. "Μας βοηθά να καταλαβαίνουμε πως ακόμη και οι πιο όμορφοι και διάσημοι ηθοποιοί μεγαλώνουν".

Σε παλιότερη συνέντευξη της η ίδια είχε μιλήσει ξανά για το θέμα του χρόνου, αλλά και το γεγονός πως μεγαλώνει, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

"Νόμιζα πως όταν μεγαλώσω, δεν θα δουλεύω πια. Ενώ ακόμη και σήμερα δουλεύω. Νόμιζα πως όσο μεγαλώνω δεν θα είμαι είμαι πια ερωτευμένη. Είμαι όμως". "Δεν νιώθω πως έχω χάσει την ευλυγισία μου, ή τη δύναμη μου. Αυτό που έχει κάνει όμως την διαφορά είναι πως είναι όμορφο το να μεγαλώνεις με κάποιον".

Και όσο το κοινό της, σχολιάζει τη νέα της selfie όπου αναδεικνύει το πρόσωπο της έτσι ακριβώς όπως είναι, κάνουμε και ένα flashback στις εκπληκτικές εικόνες που μας χάρισε η Salma με το neon lime μαγιώ της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.