CELEBRITIES

Wednesday: Ο πρωταγωνιστής Percy Hynes White απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση


Κλέλια Φατούρου

8 Ιουνίου 2023

Wednesday: Ο πρωταγωνιστής Percy Hynes White απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση
Ο 21χρονος ηθοποιός απαντά για πρώτη φορά για τις κατηγορίες που έγιναν στο Twitter

Γνωρίσαμε τον 21χρονο ηθοποιό στη σειρά του Netflix, "Wednesday" πριν από μερικούς μήνες, και το μόνο που περιμένουμε είναι τον 2ο κύκλο. Αυτό που δεν περιμέναμε είναι τις αμέτρητες μαρτυρίες για σεξουαλική παρενόχληση από εκείνον, μέσα από μία σειρά tweets.

Οι κατηγορίες ξεκίνησαν τον Ιανουάριο, δύο μήνες μετά την κυκλοφορία της σειράς που έσπασε ρεκόρ. Ένας χρήστης του Twitter έγραψε σε post, που πλέον έχουν σβηστεί, ότι ο White κυνηγά σχέσεις με κορίτσια ηλικίας 13 ετών, ενώ εκείνος ήταν 17 με 20. Υπήρξαν και άλλα tweets που τον κατηγορούν επίσης για ρατσιστικά και ακατάλληλα «αστεία».

Jenny.Gr

O Percy Hynes White απαντά μετά από καιρό και το κάνει με ένα Instagram story. «Γεια σε όλους. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξεκαθαρίσω. Στις αρχές του χρόνου, κάποιος που δεν γνωρίζω, ξεκίνησε μία online εκστρατεία παραπληροφόρησης εναντίον μου. Εξαιτίας αυτού, η οικογένεια και οι φίλοι μου λαμβάνουν απειλές θανάτου».

Αναφέρεται στο φωτογραφικό υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί από τότε που ήταν ανήλικος και ότι η φίλη του Jane έχει παρουσιαστεί ως θύμα, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Οι φήμες είναι ψευδείς και δεν πρόκειται να δεχτώ τους χαρακτηρισμούς που με θέλουν να είμαι ρατσιστής ή να απειλώ την ασφάλεια άλλων ανθρώπων. Είναι αβάσιμες κατηγορίες και προκαλούν δυσπιστία για τα θύματα».

Στο τέλος, ζητά να σταματήσουν οι παρενοχλήσεις προς την οικογένειά του και ευχαριστεί εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του. Δεν μένει παρά να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.