UPDATE #NOW

Wednesday: Το "The Thing" της σειράς είναι κανονικός ηθοποιός και αυτές οι φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν


Κλέλια Φατούρου

28 Νοεμβρίου 2022

Wednesday: Το "The Thing" της σειράς είναι κανονικός ηθοποιός και αυτές οι φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν
Instagram/ victor.dorobantu
Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του "The Thing"

Η σειρά για τη Wednesday Addams είναι επιτέλους στο Netflix και είναι πολύ καλύτερη από αυτό που ελπίζαμε να δούμε. Ο Tim Burton, ως μετρ του είδους, έκανε πάλι τα μαγικά του και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Φανταστική σκηνοθεσία, πολύ καλό cast, γρήγορη πλοκή και φυσικά dark comedy, έτσι όπως γνωρίσαμε την οικογένεια Addams.

Αν έχεις ξεκινήσει τη σειρά και αναρωτιέσαι για τις σκηνές του χεριού, ή Thing όπως είναι πιο γνωστό, οι behind-the-scenes εικόνες που αποκαλύφθηκαν, μάς δείχνουν έναν ηθοποιό, σε διαφορετικές στάσεις, που είναι εντελώς ο αφανής ήρωας του "Wednesday". «Δώστε ένα χειροκρότημα στον Victor Dorobantu, τον απίστευτο ηθοποιό που παίζει το Thing».

Ο ρόλος του είναι σαφώς πρωταγωνιστικός, αφού είναι το μέλος της οικογένειας που παραμένει στην Ακαδημία Nevermore μαζί με τη Wednesday, και την προφυλάσσει από κινδύνους. Εμφανίζεται παντού, βουτάει στο νερό, μάς δείχνει το μεσαίο του δάχτυλο όταν χρειαστεί. Και το ότι είναι μάγος από τη Ρουμανία, μάλλον εξηγεί πολλά.

@kirbiejohnson #wednesday #wednesdayaddams #jennaortega @kirbiejohnson #greenscreen ♬ Goo Goo Muck - The Cramps

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν τον δείχνει να φορά μπλε ρούχα, ώστε να μην φαίνεται, να είναι κρυμμένος κάτω από τραπέζι με το χέρι όρθιο, να σέρνεται με τη βοήθεια ενός trailer, και όλα αυτά φορώντας τη μάσκα του κατά του COVID.

Αυτή είναι η πρώτη του δουλειά στην υποκριτική και έκανε πρόβα 3 ώρες την ημέρα. Ο Tim Burton θεωρούσε πολύ σημαντικό το να έχει έναν άνθρωπο να ενσαρκώνει το χέρι, όπως συνέβη και τη δεκαετία του '90. Από εμάς πολλά μπράβο και ένα μεγάλο ναι για τη σειρά που τελικά δεν μάς απογοήτευσε.