CELEBRITIES

Megan Fox: H γεμάτη οργή απάντηση στην ομοφοβική επίθεση που δέχθηκαν οι γιοι της


JTeam

12 Ιουνίου 2023

Megan Fox: H γεμάτη οργή απάντηση στην ομοφοβική επίθεση που δέχθηκαν οι γιοι της
@meganfox
«Τα έβαλες με τη λάθος μάγισσα» δήλωσε μεταξύ άλλων η διάσημη ηθοποιός

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Robby Starbuck, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια εικόνα της Megan Fox με τους τρεις γιούς της, κάνοντας λόγο για «κακοποίηση», επειδή η ηθοποιός αφήνει τα παιδιά της να φορούν ό,τι θέλουν.

«Αυτοί είναι οι γιοι της Megan Fox», αναφέρει ο Starbuck. «Ζούσαμε στην ίδια περιφραγμένη κοινότητα και τα παιδιά μας έπαιζαν στο πάρκο. Είδα δύο από αυτά να παθαίνουν νευρικό κλονισμό λέγοντας ότι αναγκάστηκαν από τη μαμά τους να φορέσουν κοριτσίστικα ρούχα, ενώ η νταντά τους προσπαθούσε να τους παρηγορήσει. Είναι καθαρή παιδική κακοποίηση. Προσευχηθείτε γι' αυτά».

Στην ουσία ο Starbuck, ο οποίος ήταν υποψήφιος στην πέμπτη περιφέρεια του Κογκρέσου στο Τενεσί το 2022, κατηγορεί την ηθοποιό πως «ανάγκασε» τα αγόρια της να «φορούν κοριτσίστικα ρούχα». Ο υποψήφιος πολιτευτής συνηθίζει τέτοιες ομοφοβικές αναρτήσεις, και η Megan Fox αποφάσισε να πάρει θέση με μια οργισμένη- δικαίως άλλωστε- απάντηση.

«Γεια σου Robby Starbuck, πραγματικά δεν θέλω να σου δώσω προσοχή, επειδή προφανώς είσαι κυνηγός της δημοσιότητας, αλλά άσε με να σου διδάξω κάτι. Ανεξάρτητα από το πόσο απελπισμένος μπορεί να γίνεις ανά πάσα στιγμή για να αποκτήσεις πλούτο, δύναμη, επιτυχία ή φήμη ποτέ μην χρησιμοποιείς τα παιδιά ως μοχλό πίεσης ή κοινωνική ισοτιμία. Ειδικά με κακόβουλη και λανθασμένη πρόφαση».

«Το να εκμεταλλεύεσαι την ταυτότητα φύλου του παιδιού μου για να κερδίσεις την προσοχή στην πολιτική σου εκστρατεία, σε τοποθετεί στη λάθος πλευρά του σύμπαντος. Έχω καεί στην πυρά από ανασφαλείς ναρκισσιστές, ανίκανους ανθρωπάκους σαν εσένα πολλές φορές και παρόλα αυτά είμαι ακόμα εδώ. Τα έβαλες με τη λάθος μάγισσα»

Η Megan Fox έχει αποκτήσει τρία παιδιά -τον Noah, 10 ετών, τον Bodhi, 9 ετών, και τον Journey, 6 ετών- με τον πρώην σύντροφο της και επίσης ηθοποιό Brian Austin Green, ο οποίος πήρε και αυτός θέση:

«Είναι μια εντελώς ψεύτικη ιστορία», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν μόνο λίγοι άνθρωποι στον κόσμο που μπορούν πραγματικά να επαληθεύσουν αν μια τέτοια ιστορία είναι αληθινή ή όχι και μπορώ να σας πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν είναι. Αυτό το άτομο, που προσπαθεί να ισχυριστεί ότι αυτό είναι αλήθεια, είναι ένα τέλειο παράδειγμα κάποιου με εγωιστικά κίνητρα, που δεν νοιάζεται να επηρεάσει αρνητικά μια σχέση γονέα-παιδιού».

Μεταξύ άλλων, στα σχόλια της ανάρτησης έχει ξεχωρίσει και το σχόλιο χρήστη που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αν δεν μπορείτε να υποστηρίξετε την αυτοέκφραση των παιδιών σας, σκεφτείτε να μην κάνετε παιδιά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.