CELEBRITIES

Μαντόνα: Ανησυχία για την υγεία της -Της χορηγήθηκε φάρμακο Narcan για να επανέλθει


Ελένη Τσούτση

8 Ιουλίου 2023

Μαντόνα: Ανησυχία για την υγεία της -Της χορηγήθηκε φάρμακο Narcan για να επανέλθει
Instagram/ @madonna
H Μαντόνα ήρθε αντιμετώπιση με σηπτικό σοκ και της χορηγήθηκε Narcan για να το καταπολεμήσει

Η Μαντόνα συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά την εσπευσμένη μεταφορά της στη ΜΕΘ με βακτηριακή λοίμωξη. Αφού βρέθηκε σε κατάσταση «που δεν ανταποκρινόταν» στο σπίτι της οι γιατροί αποφάσισαν να της κάνουν μια ένεση του φαρμάκου, (που χρησιμοποιείται κυρίως για την αναστροφή υποψίας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών) για την καταπολέμηση του οξέος σηπτικού σοκ, αναφέρουν τα ξένα μέσα.

Ο manager της, Γκάϊ Όσεϊ έγραψε στο Instagram:

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή μόλυνση, η οποία την οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στην ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, παρόλα αυτά χρειάζεται ακόμα ιατρική φροντίδα. Αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται να παύσουμε όλες τις δεσμεύσεις, μέσα στις οποίες είναι και η παγκόσμια περιοδεία. Θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες μαζί σας μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μια νέας ημερομηνίας για το tour και τα shows».

Η περιπέτεια της υγείας της ξεκίνησε πριν την αναβολή της περιοδείας της The Celebra-tion Tour, ένα ταξίδι 84 ημερών, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου στο Βανκούβερ στο Rogers Arena. Η ίδια είχε πυρετό εδώ και έναν μήνα αλλά το έκρυψε μη θέλοντας να ακυρώσει το tour. Εμείς να ευχηθούμε περαστικά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.