CELEBRITIES

H Ελίνα Σβιτόλινα πέρασε στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον αλλά έχασε τη συναυλία του Χάρι Στάιλς. Μετά όμως, την περίμενε μια έκπληξη


JTeam

12 Ιουλίου 2023

H Ελίνα Σβιτόλινα πέρασε στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον αλλά έχασε τη συναυλία του Χάρι Στάιλς. Μετά όμως, την περίμενε μια έκπληξη
Instagram/ sportscenter
Η Σβιτολίνα είχε μια γλυκιά έκπληξη από τον Χάρι Στάιλς μετά τον αγώνα στο Γουίμπλεντον

H Ελίνα Σβιτολίνα, η Ουκρανή τενίστρια πέρασε στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον αλλά η πρόκρισή της τής κόστισε κάτι σημαντικό και αυτό ήταν η συναυλία του Χάρι Στάιλς. Μπορεί λοιπόν να απέκλεισε το Νο1 στον κόσμο, Ίγκα Σβιόντεκ με την εντυπωσιακή της εμφάνιση αλλά χρειάστηκε πρόσφατα να ανακοινώσει μέσω Instagram πως χαρίζει τα εισιτήριά της για τη συναυλία του, μιας και δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί.

Το Γουίμπλεντον τής χάλασε λοιπόν, τα σχέδια αλλά ο Βρετανός τραγουδιστής σκέφτηκε να της κάνει μία από τις ωραιότερες εκπλήξεις της ζωής της.

Ο Χάρι Στάιλς απάντησε λοιπόν στη δημοσίευση της Σβιτόλινα, προσκαλώντας τη σε μία από τις τελευταίες του συναυλίες.

Στη δημοσίευση που ανήρτησε η ίδια, ο Στάιλς σχολίασε και την προσκάλεσε να παρευρεθεί σε όποια θέλει από τις τέσσερις συναυλίες απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η παγκόσμια περιοδεία του.

Η ίδια είχε γράψει νωρίτερα στα social και πριν το δώρο του Χάρι Στάιλς: «Καλησπέρα παιδιά! Ήταν προγραμματισμένο να πάω να δω τη συναυλία του αγαπημένου μου Στάιλς αύριο στη Βιέννη αλλά το Γουίμπλεντον μού άλλαξε τα σχέδια. Υπάρχει κάποιος που θέλει να πάει; Έχω δύο εισιτήρια».

Όπως προαναφέρθηκε, η Σβιτολίνα απέκλεισε το Νο1 στον κόσμο, Ίγκα Σβιόντεκ και πέρασε στα ημιτελικά. Η τενίστρια από την Ουκρανία έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση κι έκοψε τον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου στο μεγάλο φαβορί του τουρνουά γυναικών στο Γουίμπλεντον. Το εισιτήριο για τους «4» πήρε κι η Μαρκέτα Βοντρούσοβα, η οποία νίκησε 2-1 σετ (6-4, 2-6, 6-4) την Τζέσικα Πεγκούλα.

Σβιτολίνα και Βοντρούσοβα θα κοντραριστούν στα ημιτελικά με έπαθλο την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό του βρετανικού Grand Slam.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.