CELEBRITIES

H Μάργκο Ρόμπι συζήτησε με κωφό φαν στη νοηματική και μας δίνει έναν ακόμα λόγο να τη λατρέψουμε


Τόνια Τζάφερη

26 Ιουλίου 2023

H Μάργκο Ρόμπι συζήτησε με κωφό φαν στη νοηματική και μας δίνει έναν ακόμα λόγο να τη λατρέψουμε
Splash News
Η viral στιγμή της Μάργκοτ Ρόμπι με κωφό θαυμαστή στην πρεμιέρα του Άμστερνταμ

Η Μάργκοτ Ρόμπι μας χάρισε ένα από τα στιγμιότυπα που δυστυχώς δεν βλέπουμε όσο θα θέλαμε. Πέρα από το γεγονός πως η ίδια γνωρίζει τη νοηματική γλώσσα, δεν έκρυψε την χαρά της, που μπορούσε να συνεννοηθεί και να μιλήσει με έναν κωφό θαυμαστή της.

Όλα συνέβησαν στην πρεμιέρα της ταινίας Barbie, στο Άμστερνταμ, όπου η διάσημη ηθοποιός υπέγραφε αυτόγραφα στους θαυμαστές της. Ένας από αυτούς, είχε προβλήματα ακοής και στο βίντεο βλέπουμε την Μάργκοτ Ρόμπι να «λέει» την αλφαβήτα στην νοηματική. Πέρα από αυτό όμως, η ηθοποιός συνέχισε για λίγο ακόμη την επικοινωνία, τρομερά ενθουσιασμένη, και αφιερώνοντας λίγο περισσότερο χρόνο.

Συγκεκριμένα ο κωφός θαυμαστής, της πρόσφερε ένα κομμάτι χαρτί, του οποίου το περιεχόμενο δεν φαίνεται στο κλιπ. «Για μένα;» ρωτάει η 33χρονη ηθοποιός, πριν αναφωνήσει: «Το ξέρω». Στη συνέχεια, είπε στη νοηματική το αλφάβητο με τον άνδρα να χαμογελά ενθουσιασμένος που προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, με αυτόν τον τρόπο.

Πέρα από το γεγονός πως η νέα ταινία της Barbie έχει «σπάσει ταμεία» (μαζί με το Oppenheimer), η πρωταγωνίστρια της, Μάργκοτ Ρόμπι, μας δίνει μερικούς ακόμη λόγους να τη θαυμάσουμε λίγο περισσότερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.