CELEBRITIES

Όταν ο Μπραντ Πιτ έκανε την χειρότερη φάρσα στον Τζόρτζ Κλούνεϊ σε γυρίσματα ταινίας


Τόνια Τζάφερη

27 Ιουλίου 2023

Όταν ο Μπραντ Πιτ έκανε την χειρότερη φάρσα στον Τζόρτζ Κλούνεϊ σε γυρίσματα ταινίας
Splash News
«O Κλούνεϊ ήταν συνήθως η ψυχή του σετ», αλλά χάρη στον Πιτ, κάτι πήγε πολύ λάθος

Οι ιστορίες του Χόλιγουντ πάντοτε προσελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού, πόσο μάλλον όταν έχουν να κάνουν με φάρσες και αντιδράσεις διάσημων ηθοποιών. Αυτή τη φορά, έχουμε μια νέα αποκάλυψη από τα γυρίσματα της ταινίας «Η συμμορία των δώδεκα» του 2004.

Σε αυτή την ταινία, πρωταγωνιστές ήταν οι Τζόρτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ και Ματ Ντέιμον. Οι τρεις ηθοποιοί είχαν ταξιδέψει μέχρι το Κόμο της Ιταλίας, και συγκεκριμένα στο εξοχικό του Κλούνεϊ, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματα. Περνώντας πολύ χρόνο στα σετ, και μένοντας μαζί, είχαν έρθει πιο κοντά, με τον Πιτ να νιώθει την άνεση να κάνει μια επική φάρσα στον Κλούνεϊ, την οποία ο Ματ Ντέιμον έχει να λέει μέχρι και σήμερα.

Jenny.Gr


Συγκεκριμένα, ο Ματ Ντέιμον, βρέθηκε σε αποκλειστική συνέντευξη στο CNN και μίλησε για μερικές από τις πιο ωραίες στιγμές στα γυρίσματα. Και όπως φάνηκε, το μυαλό του πήγε κατευθείαν στο περιστατικό με τη φάρσα στην Ιταλία.

Έχοντας λοιπόν την ευκαιρία να μένει στο σπίτι του Κλούνεϊ, ο Πιτ έστειλε ως «ομάδα Κλούνεϊ» επιστολές, γραμμένες στα ιταλικά, προς τους Ιταλούς συνεργάτες τους, όπου τους έλεγε ότι δεν επιτρέπεται «να κοιτάζουν τον Κλούνεϊ στα μάτια καμία στιγμή» και ότι δεν μπορούν να τον αποκαλούν «Τζορτζ» παρά μόνο «κ. Κλούνεϊ ή Mr. Ocean».

Όπως καταλαβαίνεις ο Τζόρτζ Κλούνεϊ φτάνοντας την επόμενη ημέρα στο σετ, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια περίεργη και καθόλου συνηθισμένη συμπεριφορά από τους συνεργάτες του, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το τι είχε συμβεί και απλώς ακολουθούσαν τις οδηγίες.

Όπως τονίζει ο Ντέιμον, το γεγονός πως «ο Κλούνεϊ ήταν συνήθως η ψυχή του σετ», έκανε το όλο σκηνικό και την όλη αλλαγή συμπεριφοράς από τους συνεργάτες, ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Κάποια στιγμή όμως, η φάρσα αποκαλύφθηκε και ο «Τζόρτζ ήρθε σπίτι και ήταν πιο τρελός από ποτέ επειδή ο Μπραντ χτύπησε φλέβα», ανέφερε ο Ντέιμον.

Όσο αφορά τον Μπραντ, δεν σταμάτησε την φάρσα ούτε στο σπίτι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Απλά άσε όλους τους άλλους γύρω, έξω από όλο αυτό, έλα σε μένα».

«Άσε τους άλλους στην απ' έξω» είπε και ο Ντέιμον, κλείνοντας την αφήγηση του.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.