CELEBRITIES

Η Αριάνα Γκράντε ζει τον έρωτα της με τον Ίθαν Σλέιτερ αλλά η πρώην σύζυγός του έχει ξεκινήσει πόλεμο


JTeam

31 Ιουλίου 2023

Η Αριάνα Γκράντε ζει τον έρωτα της με τον Ίθαν Σλέιτερ αλλά η πρώην σύζυγός του έχει ξεκινήσει πόλεμο
@arianagrande / instagram
Η πρώην σύζυγος του Ίθαν Σλέιτερ, η Λίλι Τζέι, αισθάνεται προδομένη και τα βάζει με την Αριάνα Γκράντε

Το Χόλιγουντ, είναι και αυτό μια προεπισκόπηση του τι συμβαίνει και στην πραγματική ζωή, με μερικές μικρές διαφορές. Σχέσεις, χωρισμοί, αντιπάθειες, ζήλειες, απογοητεύσεις, είναι όλα στο πρόγραμμα. Τελευταία πάντως, έχουμε χάσει κάπως το μέτρημα με τους διάσημους χωρισμούς. Σοφία Βεργκάρα, Μπέλα Χαντίντ, και Αριάνα Γκράντε, ήταν μόνο μερικοί από αυτούς που απασχόλησαν.

Ο χωρισμός της Αριάνα Γκράντε με τον Ντάλντον Γκόμεζ ωστόσο, ήταν εκείνος που κέρδισε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον του κοινού, και όχι άδικα. Το πρώην πλέον διάσημο ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2020, κάνοντας γνωστή τη σχέση τους στο βίντεο κλιπ "Stuck with U". H πρόταση γάμου ήρθε τον Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου, και ο γάμος τον Μάιο του 2021 με λιγότερα από 20 άτομα, καλεσμένους.

Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν. Οι δυο τους έχουν χωρίσει και συνεχίζουν τη ζωή τους. Η Γκράντε μάλιστα, συνεχίζει τη ζωή της με τον νέο συμπρωταγωνιστή της και ηθοποιό, Ίθαν Σλέιτερ. Γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στην πρώην σύζυγο του ηθοποιού.


Οι δυο τους συμμετέχουν στην ταινία "Wicked", με την Αριάνα να ενσαρκώνει την Glinda και τον Σλέιτερ να μπαίνει στον ρόλο του Bog. Στα γυρίσματα ξεκίνησαν όλα, και σύμφωνα με τα ξένα μέσα, οι δυο τους είχαν πολύ καλή χημεία από την πρώτη στιγμή, ωστόσο περίμεναν να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους, πριν προχωρήσουν.

Οι εξελίξεις αυτές, δεν είναι ευχάριστες για όλους. Μπορεί η Γκράντε να ερωτεύεται ξανά μετά το διαζύγιο της, ωστόσο η Λίλι Τζέι, πρώην σύζυγός του Σλέιτερ «αισθάνεται προδομένη που ο ηθοποιός βγαίνει με την Γκράντε και που εγκατέλειψε την οικογένειά τους». Υποστηρίζεται ότι ο ηθοποιός ενημέρωσε τη σύζυγό του για τη νέα του σχέση μόνο λίγο πριν δημοσιοποιηθεί η είδηση με αποτέλεσμα εκείνη να ξαφνιάστηκε εντελώς, καθώς τον Αύγουστο του 2022 υποδέχθηκαν το γιο τους.


Πηγές από το περιβάλλον της Λίλι Τζέι δήλωσαν στο TMZ ότι είναι συντετριμμένη που η οικογένειά της διαλύθηκε και από το γεγονός ότι ο γιος τους δεν θα έχει και τους δύο γονείς γύρω του. «Αισθάνεται ότι ο Σλέιτερ τους έχει γυρίσει την πλάτη και αδιαφορεί πλήρως για εκείνους», συμπληρώνουν οι πηγές.

Μέχρι τώρα, κανένας από τους δυο, ούτε η Αριάνα, αλλά ούτε και ο Σλέιτερ, έχουν πάρει επίσημα θέση στις εξελίξεις. Από τη μια στέλνουμε την συμπαράσταση μας στην Λίλι, από την άλλη όμως, θέλουμε και την Αριάνα ευτυχισμένη στη νέα της σχέση, χωρίς μίσος και κατηγορίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.