CELEBRITIES

Το ψέμα της Μέγκαν Μαρκλ για τη βασίλισσα Ελισάβετ - Το βίντεο που αποκαλύπτει την αλήθεια


JTeam

7 Αυγούστου 2023

Το ψέμα της Μέγκαν Μαρκλ για τη βασίλισσα Ελισάβετ - Το βίντεο που αποκαλύπτει την αλήθεια
AP Images
Βίντεο «καίει» την Μέγκαν Μαρκλ. Χρήστες του TikTok υποστηρίζουν ότι είπε ψέματα σε συνέντευξή της για τη βασίλισσα Ελισάβετ

άντα ήταν ζεστή και φιλόξενη» είχε πει στη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον Μάρτιο του 2021 η Μέγκαν Μαρκλ, μιλώντας για τη σχέση της με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Δούκισσα του Σάσεξ είχε αποκαλύψει μάλιστα στην περιβόητη αυτή συνέντευξη, που έφερε τη ρήξη ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και την βασιλική οικογένεια, ότι όταν συναντήθηκαν με τη βασίλισσα πρώτη φορά έφαγαν πρωινό, ενώ η εκλιπούσα μονάρχης της πρόσφερε ως δώρο ένα όμορφο ζευγάρι πέρλες σκουλαρίκια και κολιέ.

Ύστερα, κατά τη διάρκεια, μιας βόλτας με το αυτοκίνητο, η βασίλισσα πρόσφερε στην Μαρκλ ένα μέρος από την κουβέρτα που κάλυπτε τα πόδια της για ζεστασιά.

Δύο χρόνια μετά, αυτό το απόσπασμα έχει γίνει viral στα social media, με βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok να υπονοεί ότι η δούκισσα του Σάσεξ είπε ψέματα στη συνέντευξή της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.