CELEBRITIES

Ντούα Λίπα: Συνεχιζει τις ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές της στην Αλβανία


JTeam

18 Αυγούστου 2023

Ντούα Λίπα: Συνεχιζει τις ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές της στην Αλβανία
@dualipa / instagram
Η διάσημη σταρ μετά την δεύτερη επίσκεψη της στην Ελλάδα, συνεχίζει στην γειτονική Αλβανία, εξίσου εντυπωσιακή και ανέμελη

Πολλοί ήταν εκείνοι οι celebrities που απέσπασαν την προσοχή του κοινού με τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το Χόλιγουντ δεν σταματά να έρχεται στην Ελλάδα και γενικότερα στην Μεσόγειο, προκειμένου να απολαύσει τον ζεστό ήλιο, τα ηλιοβασιλέματα που θα έχουν να θυμούνται, αλλά και τις αυθεντικές γεύσεις που θα δοκιμάσουν.

Και η Ντούα Λίπα ήταν μια από τις διάσημες celebrities, που δεν έκρυψε την αγάπη της για το ελληνικό καλοκαίρι, και μετά την δεύτερη επίσκεψη της, αποφάσισε να συνεχίσει τις διακοπές στην πατρίδα της, την Αλβανία.

Jenny.Gr
@dualipa / instagram

Με ένα total λευκό και ανέμελο outfit, δεν σταμάτησε να χαμογελά στον φακό, και αν δείχνει πόσο απολαμβάνει την Μεσόγειο και τις καλοκαιρινές διακοπές. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει μια μακριά, λευκή φούστα με σέξι τοπ και εντυπωσιακά κοσμήματα, ενώ πόζαρε πάνω σε βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα.

«Πίσω για μερικά ακόμη ηλιοβασιλέματα στην Αλβανία», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post.

Η αλβανική Ριβιέρα, ήταν ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν ιδιαίτερα σε ΤikTok και social media, και η Ντούα Λίπα θέλησε να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.