CELEBRITIES

Μέγκαν Μαρκλ: Το βέτο των royals- Ποια λέξη δεν ήθελαν να πει στο Suits


JTeam

30 Αυγούστου 2023

Μέγκαν Μαρκλ: Το βέτο των royals- Ποια λέξη δεν ήθελαν να πει στο Suits
@suitspeacock / instagram
O δημιουργός της διάσημης σειράς, αποκάλυψε τις παρεμβάσεις του παλατιού, σχετικά με το τι θα λέει η Μέγκαν Μαρκλ στη σειρά και τι όχι

Το «Suits», αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες μας σειρές όλων των εποχών. Και η αγάπη του κοινού, έδωσε το πράσινο φως για να συνεχίζουν τα γυρίσματα, με την σειρά να δημιουργεί συνολικά 9 σεζόν. Η επιτυχία της ήταν αδιαπραγμάτευτη, ωστόσο οι συνθήκες των γυρισμάτων ίσως να μην ήταν αυτές που είχαμε κατα νου.

Η διάσημη σειρά ξεκίνησε κάπου στο 2011, όταν η Μέγκαν Μαρκλ, δεν είχε ακόμη την φήμη που έχει σήμερα. Μέχρι εκείνη την εποχή, ήταν μια ταλαντούχα ηθοποιός στο Τορόντο του Καναδά. Στη συγκεκριμένη σειρά συμμετείχε από το 2011, μέχρι και το 2017. Έναν χρόνο πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι, αποφάσισε όμως να εγκαταλείψει. Και τώρα ίσως μπορούμε να γνωρίζουμε λίγο καλύτερο, τι την οδήγησε στο να εγκαταλείψει, την σειρά και τους συνεργάτες που τόσο αγαπούσε.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν γνωρίστηκαν το 2016, όταν τα γυρίσματα για το Suits συνεχίζονταν, αλλά κανείς δεν φανταζόταν πως έναν χρόνο μετά τη σχέση της με τον πρίγκιπα, το παλάτι θα παρενέβαινε ακόμη και στα λόγια που έπρεπε να πει η Μέγκαν στα γυρίσματα.

Συγκεκριμένα, ο δημιουργός της σειράς προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ο Hollywood Reporter και αποκάλυψε τις παρεμβάσεις του παλατιού, στα λόγια και στα γυρίσματα της σειράς. Ο Aaron Korsh αναφέρθηκε στο κομμάτι του διαλόγου που η βασιλική οικογένεια ήθελε να αφαιρεθεί από το σενάριο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το παλάτι είχε άποψη για όλα, ακόμη και για το σενάριο το οποίο συμπεριλάμβανε και την Μέγκαν.

«Θέλαμε να κάνουμε μερικά πράγματα, και δεν μπορούσαμε και αυτό ήταν λίγο εκνευριστικό», ανέφερε και εξήγησε:

Η στιγμή που το παλάτι ζήτησε να αφαιρεθούν συγκεκριμένα λόγια από τον ρόλο της Μέγκαν Μάρκλ

«Θυμάμαι ότι ένα ήταν μια συγκεκριμένη γραμμή διαλόγου και, κοίτα, θα πω απλώς ποια ήταν η γραμμή. Το σενάριο προέβλεπε ότι η Μαρκλ θα έλεγε την ατάκα «My family would say poppycock» (σημαίνει μαλακή κοπριά, αλλά και «μαλ…ιες»). «Η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε η Μέγκαν να πει τη λέξη. Δεν ήθελαν να βγει από το στόμα της. Υποθέτω ότι δεν ήθελαν να πει τη λέξη cock (σημαίνει πέος). Έτσι, αντικαταστάθηκε με το “bullshit” (σημαίνει επίσης «μαλ…ιες»). Και δεν μου άρεσε γιατί είχα πει στα πεθερικά μου ότι η λέξη θα ήταν στο σενάριο. Η οικογένεια της συζύγου μου, όταν έχει ένα θέμα να συζητήσει που μπορεί να είναι ευαίσθητο, χρησιμοποιεί την εν λόγω λέξη. Υπήρχαν ίσως ένα ή δύο ακόμη πράγματα, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ», περιέγραψε ο Korsh.

«Δεν ξέρω πώς τα σενάρια έφταναν στα χέρια της βασιλικής οικογένειας. Αλλά ξέρω πως τα διάβαζαν, επειδή μετά λάμβανα το feedback». Πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν η Μέγκαν Μαρκλ εκείνη που του ζητούσε να αλλάξουν ατάκες. «Δεν θυμάμαι. Ίσως ήταν ο παραγωγός, ή ο ατζέντης της. Όποιος κι αν ήταν, δεν ήθελαν να μου λένε περισσότερα από αυτό που θα ήθελα να ακούσω», συμπλήρωσε.

Για τις παρεμβάσεις του παλατιού στο σενάριο της σειράς είχε γράψει και ο πρίγκιπας Χάρι στα απομνημονεύματά του. «Εγκατέλειψε τον ρόλο της στο Suits, έπειτα από επτά σεζόν. Μια δύσκολη στιγμή για εκείνη, επειδή αγαπούσε τη σειρά, τον ρόλο που έπαιζε, το καστ και το συνεργείο, αγαπούσε τον Καναδά. Από την άλλη, η ζωή εκεί είχε γίνει μη βιώσιμη», ανέφερε στο «Spare».

«Οι σεναριογράφοι ήταν εκνευρισμένοι, επειδή συχνά τους έδιναν οδηγίες οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων του παλατιού, για να αλλάξουν ατάκες, τι θα έκανε ο χαρακτήρας, πώς θα έπαιζε», έγραφε ακόμη για το ίδιο θέμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.