CELEBRITIES

H Ντούα Λίπα μίλησε για τις σχέσεις και την ερωτική ζωή και τα είπε καλύτερα από τον καθένα


JTeam

4 Σεπτεμβρίου 2023

H Ντούα Λίπα μίλησε για τις σχέσεις και την ερωτική ζωή και τα είπε καλύτερα από τον καθένα
@dualipa / instagram
«Πώς γίνεται κάποιος να μην συζητά για τις σεξουαλικές ανάγκες του με τον σύντροφό του;» αναρωτιέται η Ντούα Λίπα

Μπορεί να είναι μόλις 28 χρονών, ωστόσο η Ντούα Λίπα γνωρίζει καλά από ανθρώπινες σχέσεις, έχοντας αφήσει πίσω της περιορισμούς, ενοχές και ντροπές και έχει μάθει να απολαμβάνει απλόχερα αυτό που της συμβαίνει. Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα και την Αλβανία, βρέθηκε καλεσμένη σε podcast και μίλησε ανοιχτά για ένα θέμα, το οποίο λίγο - πολύ, ενδιαφέρει τους πάντες.

Ερωτική ζωή, ερωτικές σχέσεις και σεξουαλικές ανάγκες. «Πώς γίνεται κάποιος να μην συζητά για τις σεξουαλικές ανάγκες του με τον σύντροφό του;» αναρωτιέται αρχικά η Λίπα, αναφερόμενη στις ντροπές και τις ενοχές που υπάρχουν γύρω από το σεξ και δυσκολεύουν τις συζητήσεις ανάμεσα σε ζευγάρια.

Jenny.Gr
@dualipa / instagram


«Είναι παράδοξο να μην μιλάς για τις σεξουαλικές ανάγκες σου με τον άνθρωπο που κάνεις σεξ», συνέχισε η 28χρονη τραγουδίστρια. «Το να μην μιλάς για σεξουαλικές ανάγκες με τον άνθρωπο που κάνεις σεξ είναι μια περίεργη ανωμαλία στα δικά μου μάτια. Για το συγκεκριμένο θέμα μπορούμε να μιλήσουμε ελεύθερα, αφήνοντας πίσω την ενοχή και την ντροπή που το περιβάλλει».

Όσο για εκείνο το στοιχείο που κρατά ζωντανές τις ερωτικές σχέσεις, η Ντούα Λίπα απαντά:

«Να είμαστε διασκεδαστικοί και να διατηρούνται τα πράγματα φρέσκα, να βρίσκουμε τρόπους να είμαστε περίεργοι για τον σύντροφό μας», σημείωσε η τραγουδίστρια. «Τα περισσότερα από αυτά που διαβάζω για τις σχέσεις αυτές τις ημέρες αφορούν τη “φάση του συγκάτοικου”, όταν νιώθεις σαν να ζείτε μαζί, αλλά δεν ενδιαφέρεσαι ερωτικά πλέον. Τι μπορείς να κάνεις για να διασφαλίσεις ότι δεν θα πεθάνει ποτέ το ενδιαφέρον σου μέσα στη σχέση;

Και γιατί καταστρέφουμε σχέσεις προσπαθώντας να είμαστε ακόμη πιο ευτυχισμένοι, ενώ είμαστε ήδη πολύ ευτυχισμένοι;», αναρωτιέται.

Σε άλλο σημείο, η Ντούα Λίπα μίλησε για τα dating apps και τι την απομακρύνει από αυτά. «Έχω πολλούς φίλους σε dating apps και κάποιες φορές αυτό έχει αποτέλεσμα. Δεν είναι σέξι να μην υπάρχει η αβεβαιότητα. Υπάρχει κάτι για το άγνωστο, που είναι συναρπαστικό», δήλωσε σχετικά με όσα προσελκύουν τον κόσμο στις dating εφαρμογές.

Στο ίδιο podcast, η διάσημη τραγουδίστρια εξέφρασε την άποψη ότι πλέον οι άνθρωποι βασίζουν όλη την ευτυχία τους σε ένα άτομο, γεγονός που προκαλεί ακόμη περισσότερη πίεση στις ερωτικές σχέσεις. «Παλιά, οι άνθρωποι έπαιρναν πολλά διαφορετικά πράγματα από πολλούς. Σήμερα, βασίζουν όλη την ευτυχία τους σε ένα άτομο. Θέλουμε να βρούμε αυτόν που καλύπτει τα πάντα: τις συναισθηματικές, τις σεξουαλικές ανάγκες μας και την ανάγκη για έναν κολλητό. Κάτι τέτοιο όμως δημιουργεί πολλή πίεση», ανέφερε σχετικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.