CELEBRITIES

Έμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος γύρισαν μαζί, κρυφά, νέα ταινία στην Ελλάδα


JTeam

5 Σεπτεμβρίου 2023

Έμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος γύρισαν μαζί, κρυφά, νέα ταινία στην Ελλάδα
Splash News
Το ντουέτο Λάνθιμος - Στόουν συνεχίζει ακάθεκτο με 5η ταινία στα σκαριά

Πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά ντουέτα μεταξύ σκηνοθέτη και ηθοποιού. Ο Έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Έμα Στόουν, συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2018, με την ταινία «Η ευνοούμενη (The Favorite)». Έκτοτε, έχουν έρθει πολλές ακόμη επιτυχίες, όπως η «Βληχή (Bleat)», το «Poor Things» και το «AND».

Σειρά όμως, έχει μια ακόμη ταινία, η οποία έρχεται 5η κατά σειρά από τους δυο ταλαντούχους καλλιτέχνες και μάλιστα, όπως ομολόγησαν γυρίστηκε κρυφά στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Cineuropa, στο οποίο έδωσαν μαζί συνέντευξη, η Έμα Στόουν και ο Γιώργος Λάνθιμος αποκάλυψαν πως έχουν μια νέα και μυστική ταινία, ωστόσο δεν προχώρησαν σε παραπάνω αποκαλύψεις σχετικά με το σενάριο, ή τους ρόλους. Για την ακρίβεια, δεν αποκάλυψαν ούτε τον τίτλο της ταινίας, παρά μόνο δήλωσε πως «είναι πολύ πιο απλή, και πολύ διαφορετική συγκριτικά με το «Poor Things», γιατί χρειαζόταν μια διαφορετική προσέγγιση».

Τα ξένα μέσα, δηλώνουν ήδη την ανυπομονησία τους για το νέο εγχείρημα ανάμεσα στο επιτυχημένο δίδυμο, και έχουν κάνει τις προσεγγίσεις για να μάθουν περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο της νέας ταινίας.

Όσο για το «Poor Things», και την πρεμιέρα της ταινίας στη Βενετία, καθώς και όσα δήλωσε ο Λάνθιμος σχετικά με αυτή, μπορείς να τα μάθεις εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.