CELEBRITIES

Η Ναόμι Γουότς αποκαλύπτει τα μυστικά του «καταπληκτικού σεξ» που κάνει με τον σύζυγό της


Κλέλια Φατούρου

5 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ναόμι Γουότς αποκαλύπτει τα μυστικά του «καταπληκτικού σεξ» που κάνει με τον σύζυγό της
Instagram/Naomi Watts
Η 54χρονη ηθοποιός μοιράζει σοφία, ως συνήθως

Η Ναόμι Γουότς έχει αναδειχθεί στο νέο icon, σε οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις, το σεξ, την αποδοχή και την εμμηνόπαυση. Αφού έχει μοιράσει άπειρες σοφίες για αυτή τη φάση της ζωής της, το έχει απενοχοποιήσει και έχει λανσάρει το wellness brand "Stripes" για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των γυναικών, τώρα μιλά για ένα ακόμη σημαντικό θέμα.

Τα μυστικά του τέλειου σεξ μετά τα 50. «Προσωπικά πιστεύω ότι το σεξ γίνεται πολύ πιο απολαυστικό όταν δεν έχεις πια το άγχος ή τον φόβο του να κάνεις παιδιά. Πώς το λέει η έκφραση; Κλειστό για δουλειά, ανοιχτό για ευχαρίστηση», είπε η 54χρονη ηθοποιός στην Daily Mail, που παντρεύτηκε πρόσφατα τον συνάδελφό της, Μπίλι Κράνταπ, μετά από 6 χρόνια σχέσης.

Αρκεί όμως μόνο αυτό για να έχεις «καταπληκτικό σεξ»; Προφανώς και όχι. Η Ναόμι Γουότς σου υπενθυμίζει το πιο σημαντικό κλειδί στα πάντα. «Ό,τι και αν περνάς, αν μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου, να είσαι ειλικρινής και να έχεις μία αυθεντική συζήτηση, φεύγει όλη η αμηχανία. Αν είναι καλοί οι άνθρωποι, υπάρχει ενσυναίσθηση και αυτό είναι πολύ σέξι». Preach girl!

Σου λέει ότι είναι σέξι το να μπορείς να λες τα πάντα και να μην υπάρχει ντροπή μέσα στο ζευγάρι, είτε μιλάμε για το σεξ είτε για οποιοδήποτε συναίσθημα προκύπτει. Μεταξύ αυτών, και το θέμα της εμμηνόπαυσης, που ξεκίνησε αρκετά νωρίς για τη Γουότς. Στα 36.

«Όταν γνώρισα των Μπίλι, έπρεπε να βάζω επιθέματα οιστρογόνων στην κρεβατοκάμαρα. Είχα άγχος ότι ο νέος μου εραστής θα τα προσέξει και έτρεχα στην τουαλέτα για να τρίψω τα σημάδια που άφηναν. Και ο καταπληκτικός σύντροφός μου με ρωτούσε αν είναι όλα καλά». Και συνέχισε τις λεπτομέρειες, περιγράφοντας έναν άντρα που όχι μόνο κατανοούσε αλλά καταλάβαινε τι έπρεπε να κάνει, ακολουθώντας τις οδηγίες της.

«Ντρεπόμουν τόσο πολύ για αυτό και εκείνος ακολουθούσε αυτά που έδειχνα και έλεγα. Είχε 100% ενσυναίσθηση και εκείνη τη βραδιά ξεκινήσαμε να κάνουμε καταπληκτικό σεξ. Είναι τόσο εξοντωτικό να νομίζεις ότι πρέπει να ακολουθείς κανόνες για το πώς πρέπει να δείχνεις. Τελικά είμαι σε θέση να ζητάω αυτό που θέλω, με τον τρόπο που το θέλω. Από πάνω, από κάτω». Κι έτσι απλά, η Γουότς μίλησε για αυτό που πρέπει να υπάρχει, αν θέλουμε καλό σεξ. Επικοινωνία και παρτενέρ με ενσυναίσθηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.