ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ναόμι Γουότς: Αυτό είναι το καθαριστικό προσώπου που εμπιστεύεται εδώ και χρόνια


Ελένη Τσούτση

24 Αυγούστου 2023

Ναόμι Γουότς: Αυτό είναι το καθαριστικό προσώπου που εμπιστεύεται εδώ και χρόνια
Instagram/ @naomiwatts
Η ηθοποιός δεν αγοράζει ποτέ προϊόντα που δεν χρησιμοποιεί

Η Ναόμι Γουότς περιποιείται την επιδερμίδα της ώστε να παραμένει φρέσκια και λαμπερή. Η ίδια είναι λάτρης του skincare και μάλιστα όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της δεν αγοράζει προϊόντα που δεν χρησιμοποιεί, αλλά φροντίζει να τα χρησιμοποιεί όλα μέχρι τέλους.

«Το πρωί μετά τη γυμναστική κάνω ντους και πλένω το πρόσωπό μου . Στη συνέχεια εφαρμόζω την αγαπημένη μου ενυδατική με δείκτη προστασίας SPF και στη συνέχεια μια ενυδατική με χρώμα. Έτσι, η επιδερμίδα μου δείχνει φυσικά λαμπερή.»

Στο βραδινό skincare, η Γουότς κάνει διπλό καθαρισμό, ώστε να απομακρύνει τόσο το μακιγιάζ όσο και τους ρύπους από το πρόσωπό της. «Εφαρμόζω και ρετινόλη καθώς είναι αποτελεσματική στο να μειώνει τις λεπτές γραμμές και να χαρίζει φρεσκάδα στην επιδερμίδα», αναφέρει.

Εμείς θα σταθούμε στο καθαριστικό που εμπιστεύεται εδώ και χρόνια καθώς πρόκειται για ένα micellar water που είναι best seller και σίγουρα θα το γνωρίζεις. Πρόκειται για το Sensibio H2O της Bioderma, το οποίο είναι το μοναδικό δερματολογικό μικυλλιακό νερό που απόλυτα συμβατό με το δέρμα. Καθαρίζει και αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, ενώ καταπραΰνει και καθαρίζει την ερεθισμένη επιδερμίδα.

Jenny.Gr

Βρες στην παρακάτω gallery: 5 must-try καθαριστικά για να μην ξεχνάς ποτέ το ντεμακιγιάζ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.