CELEBRITIES

O Έλον Μασκ έβγαλε φωτογραφία την Γκράιμς την ώρα που γεννούσε με καισαρική και την έστειλε σε όλους


JTeam

12 Σεπτεμβρίου 2023

O Έλον Μασκ έβγαλε φωτογραφία την Γκράιμς την ώρα που γεννούσε με καισαρική και την έστειλε σε όλους
«Δεν είχε ιδέα γιατί είχα ενοχληθεί», σχολίασε η Γκράιμς

Το τρίτο τους παιδί υποδέχτηκαν στη ζωή ο Έλον Μάσκ και η Καναδή τραγουδίστρια Γκράιμς, ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να πήγαν και εξαιρετικά καλά. Σύμφωνα με τον συγγραφέα Walter Isaacson, ο οποίος ετοιμάζει μια βιογραφία του Μάσκ, η Γκράιμς γέννησε πριν από λίγο καιρό το τρίτο τους παιδί.

Αν και η ακριβής ημερομηνία γέννησης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, γνωρίζουμε το όνομα του τρίτου παιδιού τους, το οποίο (και αυτό) δεν είναι σε καμία περίπτωση συνηθισμένο. Το παιδί ονομάζεται «Techno Mechanicus» και έχει το ψευδώνυμο «Tau», ενώ να σημειωθεί πως είναι το τρίτο παιδί που έχει αποκτήσει ο δισεκατομμυριούχος με την Γκράιμς. Στο μεταξύ ο Μάσκ, έχει άλλα δέκα παιδιά, αλλά με 3 διαφορετικές συζύγους.

To περιστατικό με την Γκράιμς και τον Μάσκ στον τοκετό

Όσον αφορά την γέννηση του πρόσφατου μωρού τους, φαίνεται πως το ζευγάρι (το οποίο δεν γνωρίζουμε αν παραμένει μαζί) βρέθηκε στο νοσοκομείο και ο τοκετός πραγματοποιήθηκε με καισαρική, οπότε γνώριζαν εξ' αρχής πως ίσως αντιμετωπίσουν επιπλοκές. Την ώρα λοιπόν που η Γκράιμς βρισκόταν στον θάλαμο τοκετού, φέρνοντας στον κόσμο το τρίτο παιδί τους, ο Έλον Μάσκ αποφάσισε να την τραβήξει φωτογραφία, αλλά και να την στείλει σε φίλους και γνωστούς συμπεριλαμβανομένων και τον πατέρα της Γκράιμς.

Jenny.Gr
Splash News

Η πράξη αυτή όμως, δεν άρεσε καθόλου στην τραγουδίστρια και όχι άδικα. Ήταν μια ιδιαίτερα προσωπική στιγμή της, την οποία δεν ήθελε ούτε να υπάρχει αποτυπωμένη, αλλά ούτε και να έχει σταλεί στους κοντινότερους ανθρώπους της. Σε δηλώσεις της η ίδια αποκάλυψε πως ο Μάσκ ούτε που είχε καταλάβει για ποιον λόγο είχε ενοχληθεί: «Δεν είχε πραγματικά ιδέα για ποιο λόγο ήμουν αναστατωμένη», είπε.

Η ανυποψίαστη λήψη του Μάσκ, όσο ρομαντική διάθεση και αν είχε, δεν άφησε καθόλου ευχαριστημένη την Γκράιμς και καλό θα ήταν ο δισεκατομμυριούχος να είχε ξανασκεφτεί τις πράξεις του, αλλά και να σέβεται περισσότερο τις επιθυμίες της συντρόφου του.

Το πως ακριβώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι, δεν το γνωρίζουμε, ενώ πριν από μερικούς μήνες είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους. Τέλος να σημειωθεί πως το φετινό καλοκαίρι πέρασαν μαζί τις διακοπές τους, στην γειτονική Ιταλία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.