CELEBRITIES

Μαρία Σάκκαρη: Η περιουσία της άγγιξε τα 10 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη από αγώνες


JTeam

25 Σεπτεμβρίου 2023

Μαρία Σάκκαρη: Η περιουσία της άγγιξε τα 10 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη από αγώνες
@mariasakkari / instagram
H Σάκκαρη έγινε η 70η τενίστρια στην ιστορία που καταφέρνει κάτι τέτοιο

Μπορεί να είναι μόλις 28 ετών, ωστόσο το ταλέντο και η καριέρα της Μαρία Σάκκαρη, την έχουν οδηγήσει ήδη στην κορυφή, έχοντας ξεχωρίσει ως μια από τις καλύτερες τενίστριες παγκοσμίως.

Αυτή τη φορά, η Μαρία Σάκκαρη, κατέκτησε τον τίτλο του Guadalajara Open και το γεγονός αυτό, δεν ήταν μόνο μία από τις πιο μεγάλες νίκες της πορείας της, αλλά σηματοδότησε και ένα σημαντικό ορόσημο για την ίδια. Η νίκη της Σάκκαρη στη Γουαδαλαχάρα στο Μεξικό, τη βάζει και στο κλαμπ των τενιστριών που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν πάνω από 10 εκατ. δολάρια, μόνο από συμμετοχές στα τουρνουά τένις.


Με την επικράτησή της (2-0 στα σετ) στον τελικό κόντρα στην Κάρολαϊν Ντόλεχαϊντ, η Μαρία Σάκκαρη θα εισπράξει το ποσό των 450.500 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα, όμως, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έχει συγκεντρώσει συνολικά 10.262.923 δολάρια από τους αγώνες τένις και μπαίνει σε ένα «κλειστό κλαμπ» από τενίστριες που έχουν καταφέρει να μαζέψουν το ποσό αυτό, αποκλειστικά από τα τουρνουά.

Σημειώνεται πως περισσότερα από 10 εκατ. δολάρια έχουν κερδίσει, μέχρι στιγμής, 70 τενίστριες (εν ενεργεία και μη) με τη Σερένα Γουίλιαμς να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας έχοντας συγκεντρώσει 94,816,730 δολάρια.


Η Μαρία Σάκκαρη πλέον βρίσκεται στην έκτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ συνολικά έχει κερδίσει 2 τίτλους στην καριέρα της, έπαιξε σε 2 ημιτελικούς Grand Slam (Roland Garros, US Open 2022) και ήταν φιναλίστ σε άλλα 2 τουρνουά WTA 1000.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.