CELEBRITIES

Μπιγιόνσε: Το Renaissance World Tour γίνεται ταινία και μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ


JTeam

2 Οκτωβρίου 2023

Μπιγιόνσε: Το Renaissance World Tour γίνεται ταινία και μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ
H πιο επιτυχημένη περιοδεία στην καριέρα της Μπιγιόνσε, έγινε ταινία και αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ

Η βασίλισσα Μπιγιόνσε επέστρεψε στην σκηνή μετά από αρκετά χρόνια, και έκανε τους πάντες να παραμιλούν στις εμφανίσεις της. Σελέμπριτις και θαυμαστές έγιναν ένα, ζητωκραυγάζοντας μέσα στο πλήθος και μέσα σε ένα ατελείωτο και κατάμεστο στάδιο. Η περιοδεία της Μπιγιόνσε γράφει ιστορία, και γι' αυτό κινηματογραφήθηκε σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Renaissance: A Film by Beyoncé» το οποίο αναδεικνύει την προετοιμασία, αλλά και τις εκρηκτικές εμφανίσεις της τραγουδίστριας από την πρώτη συναυλία στην Στοκχόλμη, έως και την τελευταία της, στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι.

«Πρόκειται για την ιδέα της Μπιγιόνσε και αφορά την παρουσίαση της σκληρής δουλειάς, τη συμμετοχής της σε κάθε πτυχή της παραγωγής, το δημιουργικό της μυαλό και το σκοπό της να δημιουργήσει ένα show που να συνδυάζει διαφορετικές μορφές τέχνης με τη μουσική», αναφέρεται στην περίληψη του ντοκιμαντέρ. «Πλήρως επιτυχημένη, η παγκόσμια περιοδεία Renaissance World Tour της Beyoncé δημιούργησε ένα καταφύγιο ελευθερίας και ενθουσιασμού για περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια θαυμαστές».


Στο νέο ντοκιμαντέρ το οποίο θα βγει στους κινηματογράφους την 1η Δεκεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό, βλέπουμε την Μπιγιόνσε σε στιγμές προετοιμασίες, σε πιο προσωπικές στιγμές με τα παιδιά της, αλλά και φυσικά πάνω στην σκηνή μαζί με τους χορευτές και την ομάδα της. Να σημειωθεί πως η παγκόσμια περιοδεία «Renaissance World Tour» έχει αποφέρει 461,3 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το Billboard, αποτελώντας την πιο κερδοφόρα περιοδεία όλων των εποχών στα αρχεία του Boxscore.

To τρέιλερ από την ταινία της Μπιγιόνσε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.