CELEBRITIES

Ο Τιμ Μπάρτον ελαφρώς κριντζ και απίστευτα ερωτευμένος στο πλευρό της Μόνικα Μπελούτσι


Τόνια Τζάφερη

24 Οκτωβρίου 2023

Ο Τιμ Μπάρτον ελαφρώς κριντζ και απίστευτα ερωτευμένος στο πλευρό της Μόνικα Μπελούτσι
Splash News
Ο Τιμ Μπάρτον μας δείχνει τι σημαίνει να είσαι συνοδευόμενος από την Μόνικα Μπελούτσι στο κόκκινο χαλί

Είχαμε πολύ καιρό να εντοπίσουμε έναν τόσο χαριτωμένο, αυθόρμητο, παράξενο και ταυτόχρονα ερωτευμένο και χαρούμενο άνθρωπο, σε ένα κόκκινο χαλί. Συνήθως οι celebrities είναι ιδιαίτερα συγκρατημένοι, πόσο μάλλον σε επίσημες εμφανίσεις και κοσμικές εκδηλώσεις. Το ίδιο όμως δεν ισχύει για τον Τιμ Μπάρτον, τον νέο σύντροφο της Μόνικα Μπελούτσι, με τον οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά μαζί στο κόκκινο χαλί.

Εκείνος, φάνηκε κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος και τυχερός που την είχε δίπλα του. Εκείνη με πιο χαλαρή και ρομαντική διάθεση, απολάμβανε τις στιγμές κοντά του, ρίχνοντας του τα βλέμματα της. Οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη τους κοινή, δημόσια εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, πρώτα στην πρεμιέρα του «Diabolik Chi Sei» και στη συνέχεια στο «Maria Callas: Letters And Memories».

Τα στιγμιότυπα όπου ο Μπάρτον φιλάει το χέρι της Μόνικα, όπως επίσης και εκείνες οι λήψεις που φαίνεται ξεκάθαρα ο ενθουσιασμός του και ο έρωτας του, δεν έχουν σταματήσει να κάνουν τον γύρω του διαδικτύου και να υπενθυμίζουν τι σημαίνει να είναι κανείς αυθόρμητα ερωτευμένος. Ένα βίντεο μάλιστα 3,4 εκατομμυρίων προβολών από την δημόσια κοινή τους εμφάνιση, τα λέει όλα.


«Βρήκα στον Τιμ Μπάρτον ένα υπέροχο πνεύμα. Γνώρισα μια θεαματική ψυχή». «Αγαπώ τον Τιμ, έχω μεγάλο σεβασμό για εκείνον», ήταν μερικές από τις δηλώσεις της Μόνικα στο Γαλλικό Elle, όταν ρωτήθηκε αν είναι σε σχέση με τον γνωστό σκηνοθέτη λίγο μετά τις πρώτες φήμες περί σχέσης τους.

Jenny.Gr
Splash News

«Και εγώ κάπως έτσι σαν τον Τιμ θα έκανα, αν εμφανιζόμουν με την Μόνικα Μπελούτσι», αναφέρει ένα από τα πιο δημοφιλή σχόλια του βίντεο. Ο Τιμ Μπάρτον υπήρξε στο παρελθόν σε σχέση, επί 13 χρόνια, με την ηθοποιό Ελένα Μπόναμ Κάρτερ, με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.