CELEBRITIES

Ντέβα Κασέλ: H κόρη της Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει για πρώτη φορά αισθησιακά και θυμίζει όσο ποτέ άλλοτε την μητέρα της


JTeam

11 Οκτωβρίου 2023

Ντέβα Κασέλ: H κόρη της Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει για πρώτη φορά αισθησιακά και θυμίζει όσο ποτέ άλλοτε την μητέρα της
@bastienbarade / instagram
Με υπνωτικό βλέμμα και αισθησιακό ύφος, η Ντεβά Κασέλ ποζάρει για τον Μπαρντί Μπαρέιντ

H οικογένεια Μπελούτσι - Κασέλ, έρχεται ξανά και ξανά στο προσκήνιο και όχι άδικα. Από την μια η Μόνικα Μπελούτσι που αγόρασε εξοχική βίλα στην Πάρο. Από την άλλη, ο Βενσάν Κασέλ που χώρισε και βρήκε μια νέα σύντροφο, σωσία της πρώην του. Και τώρα η Ντεβά Κασέλ, η οποία δεν σταματά να απασχολεί τα media με τα πρώτα της βήματα στον κόσμο της μόδας.

H 19χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι δείχνει αποφασισμένη να κάνει την δική της καριέρα στο μόντελινγκ και τον κινηματογράφο, και έχει ξεκινήσει δυναμικά.

Την περασμένη εβδομάδα συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, τόσο ως καλεσμένη αλλά και ως μοντέλο, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις της. Παράλληλα οι συνεργασίες της με διάσημα brands για καμπάνιες δεν σταματούν, ενώ πρόσφατα έκανε και το ντεμπούτο της και στον κινηματογράφο, καθώς πρωταγωνιστεί σε ιταλική ταινία με τίτλο «La bella estate», δηλαδή «Το όμορφο καλοκαίρι».

Αυτή τη φορά τα βλέμματα εστίασαν σε μια φωτογράφηση της 19χρονης, όπου θύμιζε πιο πολύ από ποτέ την μητέρα της. Η ομοιότητα τους άλλωστε έχει συζητηθεί πολλές φορές στο παρελθόν, όμως τώρα βλέπουμε για πρώτη φορά την Ντέβα σε πιο αισθησιακές λήψεις.

Jenny.Gr
@bastienbarade / instagram

«Deva, unpublished» είναι ο τίτλος της φωτογράφισης, με τη Γαλλο-Ιταλίδα μούσα του φωτογράφου να ποζάρει με υπνωτικό βλέμμα και εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Στις λήψεις η Ντέβα εμφανίζεται με ένα μαύρο αποκαλυπτικό κορσέ, ανέμελα μαλλιά, αλλά και με ένα ταπεραμέντο που θυμίζει όσο ποτέ άλλοτε την Μόνικα. Σε άλλα στιγμιότυπα την βλέπουμε να ποζάρει στην ίδια αισθητική, αλλά με πιο νεανική και pop διάθεση, φορώντας χρώματα σε λιλά αποχρώσεις.

Οι χρήστες στα social media, εστίασαν ξανά στην ομοιότητά τους, αλλά και στο πόσο ανυπομονούν να δουν την εξέλιξη της 19χρονης Ντέβα στο μόντελινγκ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.