CELEBRITIES

Ντέβα Κασέλ: Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ πήγε στο PFW με μπλαζέ ύφος και εντυπωσίασε


JTeam

28 Σεπτεμβρίου 2023

Ντέβα Κασέλ: Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ πήγε στο PFW με μπλαζέ ύφος και εντυπωσίασε
@d.casseluxxi / instagram
H 19χρονη Ντέβα, βρέθηκε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του οίκου Dior

Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την ομοιότητα με την μητέρα της σε νεαρή ηλικία. Αρκετοί ήταν επίσης εκείνοι που σχολίασαν το μπλαζέ της ύφος, αλλά και την total black εμφάνιση της. Η Ντέβα Κασέλ μπορεί να είναι μόλις 19 ετών, αλλά πήγε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, και έκανες τους καλεσμένους της επίδειξης να μιλούν για εκείνη και μόνο.

Το νεαρό μοντέλο, που έχει επιλέξει να ακολουθήσει την καριέρα και τα βήματα της μητέρας της, αποτελεί και μούσα του διάσημου Γαλλικού οίκου, και επομένως δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση. Παρακολούθησε την πασαρέλα, απόλαυσε το look της και στη συνέχεια μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα με τους θαυμαστές της.

Το σύνολο της, ήταν επίσης από τον οίκο Dior, ενώ η μητέρα της Μόνικα μπορεί να μην βρέθηκε στην επίδειξη, αλλά μοιράστηκε επίσης εικόνες από την εμφάνιση της κόρης της, δηλώνοντας τον θαυμασμό της.

Η είσοδος της Κασέλ στον κόσμο του μόντελινγκ έγινε σχετικά αθόρυβα, μέχρι την πασαρέλα της τον Ιούλιο του 2022, όπου περπάτησε για τον Ιταλικό οίκο, Dolce Gabbana. Φορώντας τότε, ένα λευκό, διάφανο φόρεμα με κεντήματα και δαντέλα, η Ντέβα περπάτησε στην Piazza del Duomo, στο νησί των Συρακουσών και άφησε το δικό της στίγμα.

Η Ντέβα Κασέλ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.